Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Konkurss!!!
Nu beidzot esam pārvākušies uz jaunām mājām, pametot datni neskartu. Tagad mūsu komanda sāks darbu pa īstam, šis jaunais domēns – system32.lv ir gluži kā dāvana Jums ziemassvētkos. Tagad Jums jānomaina savā RSS klientā mūsu links uz http://system32.lv/rss.php, Jāizdzēš vecies datnis.oo.lv bookmarki interneta pārlūkā un to vietā jāpievieno http://www.system32.lv, visiem draugiem jāpastāsta, kas ir mainījies! Jo mēs tagad tikai sākam visu!
Esiet ar mums!
Kā arī notestējiet mūsu WAP – http://system32.lv/wap Daudzkas interesants, visu laiku tiek papildināts.
P.S. Priecīgus Ziemsvētkus!
Ar cieņu
Ēriks – System32 :: IT direktors
Uz vēstulēm taču ir jāatbild? Sakarā ar to – tiek izsludināts konkurss
Samuraja atbilde:
Augsti godātā system32.lv Administrācija!
Augsti godātais Direktor!
Jūsu vēstuli izskatījām Notepad.lv Direktoru padomē un Politbiroja sēdē un ar 99.9% balsu vairākumu nolēmām:
1) Nekavējoties klapēt savu necilo lapeli, lai ar lieku konkurenci neapgrūtinātu jaunizceptā IT spīdekļa system32.lv attīstību
2) Notepad administrācija pilnā sastāvā pieteiksies iekš system32.lv sētnieku amatos
3) Visi bijušā Notepad lietotāji nekavējoties izdzēsīs Linux un BSD no saviem datoriem un turpmāk lietos tikai Windows Vista
4) No RSS klienta
Anyway – Merry Christmas!
[align=right]Ar vispazemīgāko paklanīšanos
[align=right]samurajs
Notepad.lv Direktoru padomes loceklis, ģenerālpulkvedis
Lietotāji, tagad vārds jums!
Mans variants:
Paldies par informāciju. Ievērtēsim jūsu projektu. Priezīgus Ziemassvētkus.
Es dom’ju samuraj tu paliec līdzīgs būtiešiem.
Tieši tā! Mūsu mērķis – nākotnē panākt būtu un apdzīt to! 😀
esmu es pats 😀
Gudri viņi varbūt ira, bet uzvedība brīžiem ir kāda ir… bet tā ir realitāte.
Saņēmu no
muahhhhhh
veeleetos veerst juusu vortaala vadosjo loceklju uzmaniibu uz vairaakiem punktiem:
1. attieciigaas lapeles autors ir ljooooooti plasji paziistams latnetaa ar segvaardu “Dupsis”, mhhhh
2. paaris gadu laikaa taa ir jamaa vismaz 5. lapele, parasti end of life jamaa lapeleem ir 3(triis)meenesji
3. pozjitjiv – savaa buutiibaa dupsis(Krirtaps) nav slikts puika, tikai ljoti iipatns, tiiri ar maakslinieka domu salikumu
4. jams arii bootaa ir/bija(laikam) pastaaviigs klauns ar vismaz pieciem acc….
5. lai jamam labi noiet, jo vismaz erekcijai jamam ir jaabuut, kaa nekaa veseli 17 gadi palika…..
un galugalaa – IN DUPSIS WE TRUST!
Lai atturētu system32.lv no iznīkšnas piedāvājam tam aizstāvību un uzraudzību no Notepad.lv puses. (:D) Par sekojošo pakalpoju varat norēķināties ar svinīgu system32.lv [i]atslēgas[/i] nodošanu notepad.lv administrācijai. Parūpēsimies par jūsu nākotni. (:D)
dupsim arii bija kkas liidziigs uz oo.lv
tagad laikam kkaads patiess.info vai kkas taads
anyway iebridu apluureet un raugi – uzsita nostalgjiju, nekaadiigi nevar saprast no kurienes dizains fendereets……
patiess.info gan ir mana lapa un dizians nav sperts PASKTEIS LAPAS APAKSHA
Dizains: Fastthemes&patiess.info
Kirzak kas tev ir uz mani ? Esi IN LOVE ?
Velaties tadu lapu ka shi kachajat
Noteikti shis mans topiks tiks dzests , lai citi neuzzinatu patiesibu par jusu stiligo engine 😀
Megaportāls. Reiz bija tāda lapa (
Protams arī plašajā forumā ir atrodams tikai 1 (!!!) ieraksts.
nu un ka ta vinja lapa taisita uz php-fusion tev shausmigi grauzh ? un ziniet uz ka ir taisita notepad lapa … no phpbb2 portal tas ir veel primitiivaaak … php fusion ir daudz sarezgitaks portaals …
Noteikti shis mans topiks tiks dzests , lai citi neuzzinatu patiesibu par jusu stiligo engine 😀
Jap, Dupsi, uz phpbb2. Un kas par to? Lielie megaportāli taisīti tajā laikā, kad pat phpbb2 vēl nebija. Mums nevajag sarežģīto php fusion tikai tāpēc, lai sekotu modei. Galvenais – lai būtu ērti lietotājiem un droši pret visādiem burlakiem!
Pie tam: šis te ilgi nepaliks. Jau janvārī būs Notepad.lv v.2.0 beta testēšana un februārī piedāvāsim lietotājiem.
Kāpēc lai topiku dzēstu? Tu tak nepārkāp Noteikumus un mēs esam pozitīvi domājoši.
Anyway – paldies par kritiku, priecīgus svētkus. IN DUPSIS WE TRUST! 😀
P.s. Es pat ja godīgi īsti nebiju iedziļinājies kas tur tieši ir par engine, zināju cik man fox stāstījis, ka tas ir kaut kāds phpbb portāls 😀
Un lai es te šķaudītu par kaut kādu nesekošanu līdzi modei – tas vnk ir nožēlojami. Tad es to darītu dēļ skaudības, ka nevaru
pats ko tādu noorganizēt. :duno:
Preses relīzes