Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kopētājam nevar ticēt!
JBIG2
Defekts pamanīts uz mašīnām Xerox WorkCentre 7535 un Xerox WorkCentre 7556 un attiecas galvenokārt uz maza izmēra cipariem.

“These aren’t the bits you’re looking for…”
Teorētiski noderīgs algoritms – padomājiet, cik kaķu bilžu varētu aizvietot ar čīzburgera ID un tekstu! Interneti strādātu krietni ātrāk! Bet nahren, atkārtoju, nahren tas jāizmanto kopētājam? Visa kopēšanas ideja ir izveidot… pagaidiet… dokumenta kopiju! Jebšu tas ir tāpat kā lejot ūdeni no viena spaiņa otrā pa vidam mēģināt to vispirms iztvaicēt, tad sasaldēt sniegā un tad izkausēt.
Xerox WorkCentre var apskatīt jebkurš, kam pieejams nets, ko printē, ko skenē, cik daudz to dara, kādā laikā, cik palikusi tinte? Nocelt piemēram ieskenētu dokomentu, ko glabā uz bāzes. Piemēram, «nejauši» sanāca uzzināt šādu un tādu info, kas nav domāta citu acīm. Dažādi brīnumi ir iespējami ar google operatora kodiem.. Mani vairāk pārsteidza viens lietotājs, kuram bija ( Xerox WorkCentre ) Vispār bez parolēm da darbi ko gribi. Es viņam aizrakstu vēstuli.. Š is atbild – ai, ko tur daudz, negribu aizmirst paroli..
Tā kā šis nav nekāds jaunums no vienas puses 😀
2. Nu jau, nu jau, es neticu, ka vari apskatīt kaut ko vairāk par dokumenta nosaukumu, kas printējas.
3.
Nocelt piemēram ieskenētu dokomentu, ko glabā uz bāzes
To es ar gribētu redzēt… ja vien admins nav āpsis un pilnīgi visi tīkla resursi ir bez parolēm.