«Kopirasti» aiztur cilvēku par kino apmeklējumu Google Glass brillēs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas «Kopirasti» aiztur cilvēku par kino apmeklējumu Google Glass brillēs

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kādam Kolumbusas (Ohaio, ASV) pilsētas iedzīvotājam nepatīkami beidzās kino apmeklējums kopā ar sievu. Kad skatītājs jau kādu stundu bija baudījis jauno filmu “Jack Ryan: Shadow Recruit”, pienāca FBI aģents un aicināja nākt līdz. Kaut arī atbilstoši kinoteātra noteikumiem viņa Google Glass ar optiskajiem stikliem bija izslēgtas, vesels bars policistu uzrīkoja vispusīgu pratināšanu 3.5 stundu garumā par tēmu kāpēc viņš ierakstot filmu, un kam šis ieraksts ir paredzēts. Protams, aizturētā skaidrojumus, ka nekas netika rakstīts, un viss bija izslēgts, pašpārliecinātie polismeņi nemaz neklausījās.

Bija pat tik stulbi jautājumi kā “Ko Google prasīja no jums apmaiņā pret šīm brillēm?” un “Cik jums Google par to solīja samaksāt?” Pēc laba laika kādam ienāca prātā pieslēgt brilles portatīvajam PC un pārbaudīt to saturu. Kad tika atrastas tikai ģimenes bildes, apsūdzības burbulis pārplīsa. Pienāca kāds cilvēks no Movie Association un klāstīja, ka nesen šai kinoteātri kāds jau uzņēmis nelegālu CamRip. Tāpēc arī tik stingra uzraudzība. Beigās kā morālo kompensāciju cilvēks saņēma divas biļetes uz šo pašu filmu, un incidents tika izbeigts.

Protams, vai šis cilvēks vēl kādreiz ies uz kino – tas ir stipri apšaubāmi.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_jackryan_shadow_recruit_1.jpg[/img]

TorrentFreak

RicoPico
    Participant

Sist un mērcēt tos CamRip-istus. Absolūts sadisms ir piedāvāt filmu skatīties šādi.

Kopirasti un kamri[3.14]sti. Ironija.

Athlons
    Participant

cam-rip tiešām ir ņirgāšanās par mākslu, lasi filmu…

ja nu tiešām maciņš vai ticība neļauj aiziet uz kīno, tad tiešām var pagaidīt, kad tiks izdots blu-ray/dvd… un tad, ja sirdsapziņa netraucē, “iegādāties” disc-rip normālā kvalitātē…

Nelabojams
    Participant

Cam-ripus skatās sīkie pumpaiņi, kuram ir statusa apliecinājums, ka šamais ir redzējis “visvisvisjaunāko…”. Nekad neesmu spējis saprast to – arī tad, kad pats biju pumpains vidusskolnieks – vai man būtu vajadzīgi kaukādi ieraksti tikai tāpēc, ka tie ir visvisvisjaunākie, nevis tas, kas man vienkārši patīk?

aoma
    Participant

Vai tad tagad tāds termins “patīk” maz vairs eksistē? Ir tikai pirktāko tops, miljonos izlaisto eksemplāru tops, cik nedēļas noturējies topā tops utt..

RicoPico
    Participant

Mūsdienās visu nosaka veikalings un mārketinga iepotētais bara instinkts. Ja tev nepatīk tas kas patīk pārējiem, Tu esi lohs. Un jā, visspilgtāk šis fenomens novērojams tieši “pumpaino” vidū. Vai nu agrāk bija “citi laiki”, vai arī tas tiešām atkarīgs no nenobriedušās smadzenes.

Participant

Kad savulaik noskatījos filmu “The Dark Knight”, biju tādā starā, ka nākošo triloģijas daļu noskatījos kā CamRip. Filma pie mums vēl nebija kinoteātros, tāpēc nenocietos un “nozagu” gaužām sliktu versiju.

Tāpēc es nesaprotu, kāpēc jau atkal šeit esošie “trīs viedie” kārtējo reizi izceļas ar pārsteidzīgiem secinājumiem. Jau kuro reizi.

“Mūsdienās visu nosaka veikalings un mārketinga iepotētais bara instinkts. Ja tev nepatīk tas kas patīk pārējiem, Tu esi lohs.”

Nezinu, kādā vidē tu uzturies, bet man ir nojausma.

Kon
    Participant

mhhh … mudaku bars :>

scēnai pajāt, cam, telesinks, scr eksistēs neskatoties uz 4fokinK izšķirtspējām etc. Un līču skaits ir identisks.

msh
    Participant

Es pilnīgi piekrītu viņu viedoklim. Kāpēc maitāt skatīšanās baudu ar anālas kvalitātes video?

msh
    Participant

Samurajs ir diezgan neskaidri un apcirpti atstāstījis avotu – tik ļoti, ka es pat nesapratu, kādā sakarā tur tie jautājumi attiecībā uz gūgli bijuši – nācās izlasīt avotu lai saprastu ka gūgļa brilli vēl parasts mirstīgais nopirkt nevar un tāpēc šādi jautājumi, kas izrauti no konteksta tiešām liekas stulbi.

samurajs
    Participant

Sorry, ka es tā noīsināju, bet tev kā NP vecbiedram jau nāktos zināt, ka šobrīd Google Glass valkā tikai ASV testētāji, kas par daiktu izlika 1,5K $. Bet to testētāju nemaz nav maz.

Bet raksts ir par ko citu: tas vērsts pret varas struktūru patvaļu: cik vajadzēja laika, lai pārbaudītu, ka brilles tiešām izslēgtas un nekas netika ierakstīts? Minūti? Piecas? Nu ne jau 3 stundas…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?