Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › korpusa ventilatori
Iesakiet kā pareizāk darīt, priekšā un aizmugurē likt vienādus vaitomēr aizmugurē likt ar lielāku gaisa plūsmu?
1) Augstu apgriezienu un airflow venķiki mēdz taisīt troksni, ja vien nav kaut kādi dārgie un Titan točno tādi nav.
2) Tie velk iekšā putekļus un ārā tos nesviež – pagādā arī putekļu filtru noteikti (kas dabiski samazina airflow, baizevej).
Attiecībā uz jautājumu – IMHO
Hmm, varbūt (ja vien netaisies OC’ot), neaizraujies ar tiem venķikiem par daudz (kā es):
1) Augstu apgriezienu un airflow venķiki mēdz taisīt troksni, ja vien nav kaut kādi dārgie un Titan točno tādi nav.
2) Tie velk iekšā putekļus un ārā tos nesviež – pagādā arī putekļu filtru noteikti (kas dabiski samazina airflow, baizevej).
Attiecībā uz jautājumu – IMHO
Ne jau visiem ir liels troksnis, piemēram manam kompim priekšpusē un aizmugurē stāv pa vienam 12.cm. Akasa-APACHE un troksnis tiem nav liels, pat mazāks nekā daudziem citiem.
Esmu diviem datoriem licis un mainījis ventilatorus vismaz 9 reizes un vienmēr esmu licis tikai Akasa ventilatorus .
Pašlaik komplektēju datoru, draugi iesaka labākai korpusa dzesēšanai priekā likt Titan 120X120X25mm ventilatoru kuram ir Max Air Flow : 44.71 CFM un aizmugurē arī 120X120X25mm vetntilatoru tikai, kuram Max Air Flow noteikti būtu lielāks, lai tas pēc iespējas vairāk vilktu ārā gaisu.
Iesakiet kā pareizāk darīt, priekšā un aizmugurē likt vienādus vaitomēr aizmugurē likt ar lielāku gaisa plūsmu?
Nezinu kā sastāv ar gaisa plūsmām, bet ja vēl nenopirki, iesaku 12cm Amber Fan (AK-183-L2B)
tad nesaki neko. A to cilvēks toč nopirks to tavu Akasa hu**ukasa.
Pats lietoju šo
ja visa dzese manā keisā būtu tik klusa, tad cietņi būtu par 50% skaļāki kā dzesēšana (man korpusā kopā pašlaik
8 gaispūši. Jā, darbojos ar oc.) Š im te pats ventilātors un tā stirpinājums uz korpusa stiprinājuma savienojas ar
gumijas buksēm.
Dzese jau nu toč ir tas uz ko es tev neieteiktu ekonomēt īpaši, lieki 20ls iegūldījumu tev palīdzēs ilgāk izbēkt no
beigtas dzeses problēmām, karstošām detaļām, un protams kalpos ilgāk, efektīvāk un klusāk.P.s gandrīz visiem arctic cooling ventilātoriem ir iebūvēts termokontroles čips un termosensors kurš ir ap 25-30cm garā vadā, značit var pielikt jebkur, kur vien vēlies lai fan ņem temperatūru. 🙂
Willis, ko tu tur mūldi? Savus pagrīdes lētučus tu vari stellēt pagrabā uz sienām pelējumu dzenāt. Ja nav ko teikt,
tad nesaki neko. A to cilvēks toč nopirks to tavu Akasa hu**ukasa.
Pats lietoju šo
ja visa dzese manā keisā būtu tik klusa, tad cietņi būtu par 50% skaļāki kā dzesēšana (man korpusā kopā pašlaik
8 gaispūši. Jā, darbojos ar oc.) Š im te pats ventilātors un tā stirpinājums uz korpusa stiprinājuma savienojas ar
gumijas buksēm.
Dzese jau nu toč ir tas uz ko es tev neieteiktu ekonomēt īpaši, lieki 20ls iegūldījumu tev palīdzēs ilgāk izbēkt no
beigtas dzeses problēmām, karstošām detaļām, un protams kalpos ilgāk, efektīvāk un klusāk.P.s gandrīz visiem arctic cooling ventilātoriem ir iebūvēts termokontroles čips un termosensors kurš ir ap 25-30cm garā vadā, značit var pielikt jebkur, kur vien vēlies lai fan ņem temperatūru. 🙂
🙂 A ko tad tu agrāk klusēji neteici par Zalaman
😉
Pašam sānā tāds, ļoti kluss. Īstenībā viņu dzirdēt vispār nevar.
Kādu hardvēri lietosi, jo jaunie hardvēri jau ne sūda nekarst. Un pārāk lielas izvirtības nav nepieciešamas, sānā vienu klusāko 120mm ripuli un pilnīgi pietiek.
Pašam sānā tāds, ļoti kluss. Īstenībā viņu dzirdēt vispār nevar.
Korpusam sānā nav paredzēts likt ventilatoru, varbūt pie korpusa vāka var piestiprināt kaut kādā citādā veidā?
Vispār jau Akasa patiešām ir klusi.
Akasa ir lēts ķīniešu sūdz. Redzēsi cik klusi tev viņi būs pēc pāris gadiem.
Tu mums esi ventilatoru speciālists?
Akasa ir lēts ķīniešu sūdz. Redzēsi cik klusi tev viņi būs pēc pāris gadiem.
Dizaina, programmēšanas, web-dev, ergonomikas, modes, kulinārijas, politikas, gramatikas, basketbola, linuksa, ekoloģijas un mārketinga eksperts arī.
Man nav jābūt speciālistam, lai saprastu, ka 1/4 kastes nojājušos Akasa veņķiku man zem skapja nozīmē, ka brends ir pretty much fail.
Dizaina, programmēšanas, web-dev, ergonomikas, modes, kulinārijas, politikas, gramatikas, basketbola, linuksa, ekoloģijas un mārketinga eksperts arī.
politikas un gramatikas nē, basketbola nē (braucu ar bmx toties), linuksa ne tuvu, ekoloģijas mazliet un mārketinga gan pretty much true.
Es tev šajā situācija ieteiktu iesist sev pa seju (c) zivs
Otrā kastē stāv Titan dzeseklis priekš psu. Praktiski nav dzirdams. Made in 2003
Es jau neapgalvoju ka tā nevar būt . Ļoti daudz kas atkaŠ—īgs arī no tā cik datoru Tu lieto .
+1 Aizmirsi Biosa čipu speciālistu pierakstīti 😀
Baron, ja nav paredzēts, značit nevajg stiprināt. Punkts.
Preses relīzes