Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Kosmiskās tehnoloģijas, jeb labākā www lapa pasaulē..
šo es domāju jāliek blakus Pikaso un Da Vinči. Lapu jau zināju kādus 3 gadus atpakaļ kā
tiem kas tā nedomā, pievērsiet uzmanību cik detalizēti veidoti lapas efekti, tad sapratīsiet.
kurš man nepiekritīs un parādīs ko labāku? 🙂
p.s. tiem kas neiebrauca, kreisajā sānā ir poga ar kuru var ieiet lapā. 🙂
fox, notepad.lv līdz šādām lapām ir tik pat tālu, cik Tev ar kājām līdz kosmosam 😀
fox, notepad.lv līdz šādām lapām ir tik pat tālu, cik Tev ar kājām līdz kosmosam
Skaties uz to tā – zeme, līdz ar visu, kas uz tās atrodas, atrodas kosmosā. 😀
P.S. Apskatīju Sid’a piedāvāto lapu smalkāk, pārbaudīju portfolio, sapratu, ka viņi ir “tikai techy” stila piekritēji, kas man nepatīk. Vienmēr atgādina sarūsejušu metāla, asiņu un un zombiju/ gļotu smaku… Tā trauma laikam radās, kad spēlēju vienus no pirmajiem 3d šūteriem, jo tur bija tādi elementi un kraps… 😀
Es esmu paradis vērtēt lapas pēc satura nevis formas…
Es esmu paradis vērtēt lapas pēc satura nevis formas…
Skaistums nāk no iekšām..
Viss kontents ir tikai vizualizācija.
“Kosmiskās tehnoloģijas” … muhahahaha, ka tik ne tā.
Gribi ko labāku? Reku …
Informācijas vizuala agregācija, nevis lēkājoši kvadrātiņ i ar lētiem sklaņ as efektiem.
Gribi kau ko košu ?
azazul, Tevis nosauktajās lapās ir tikai lēti efekti un prosts dizains salīdzinājumā ar šiem. 😉 pašlaik neiet runa par lapām, kuras ir ātri un ērti apskatāmas, bet gan par mākslas darbiem, kur ieguldītais laiks šķiet nenovērtējams.
azazul, Tevis nosauktajās lapās ir tikai lēti efekti un prosts dizains salīdzinājumā ar šiem. 😉 pašlaik neiet runa par lapām, kuras ir ātri un ērti apskatāmas, bet gan par mākslas darbiem, kur ieguldītais laiks šķiet nenovērtējams.
Tu tiešām esi aprobežots.
Ieguldītais laiks ? Tai krievu atkritumā ir tikai blingblings. Un lapas lietojamība ir pilnīgā pakaļā.
Es dikten vēlētos zināt, kas ir tā nozare kurā tu skiaties “lietpratējs” … :hmz:
Jā es arī domāju, ka abas lapas ir pilnīgi sūdi no tās puses, ka tu nevari no tām ātri iegūt vajadzīgo informāciju, viņas nav pārskatāmas u.t.t., bet tad jautājums vai ar Lamborghini Diablo tu varēsi pārvadāt masīvas malkas kravas vai vest metāllūžņus. Es domāju, ka nē. Tāpat arī ir ar lapām.
Un vēl kas.. mācies nestresot un nebrauc virsū manam amatam! ;.
Preses relīzes