krāmu tirgus – pārdod

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Sludinājumi krāmu tirgus – pārdod

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

tiku pie veca biroja kompja, kuram cietnis nojucis. domāju, ka tikt no viņa vaļā būtu lētāk nekā meklēt jaunu cietni, tāpēc pārdodu.

[hr]

Intel Desktop Board D815EGEW

Bez skrūvēm

[hr]

MITSUMI IDE CD-lasītājs CRMC-FX4830T, ražots October 2001.

Darbojas, bet ir tikai viena problēma – norauta eject poga, līdz ar to atvērt tikai var, nospiežot ar skrūvgriezni vai ko citu. Kā arī mazliet aptraipījies un nodzeltējis. Līdzi dodu 4 skrūves

[hr]

LITE-ON IT LTN-527T IDE CD-lasītājs, ražots May 2004.

Vizuālais stāvoklis – perfekts. Iekārta darbojas. Līdzi dodu 4 skrūves

[hr]

Samsung SFD-321B diskešmašīna

[hr]

CODEGEN 300PA 250W baroklis, darbojas

[hr]

Defektīvs Seagate 20GB IDE cietnis ST320011A. Korpuss ir kaut kāds īpašais SeaShield, varbūt noderēs.

[hr]

8ohm, 0.5W pīkstulis

[hr]

Kaut kāds procesors PGA370 soketam. Darbojas.

[hr]

3 IDE kabeļi un viens diskešmašīnas kabelis

[hr]

Cenas piedāvāt caur PM vai +371 22018474. Uzturos Mārupē, varu piebraukt uz Rīgu

Jaunzems
    Participant

Toties es gribētu nopirkt VGA spliteri, lai pieslēgtu divus monitorus. Apmaiņa?

Loading
    Participant

Tiešām krāmi, nekas vairāk…

daGrevis
    Participant

Tik skaties, Jaunzem, lai tev “netīšām” nesanāk tāds “bizness”, kāds bija Mopsim savos laikos… xD

Loading
    Participant

šis jau ir tuvu tam, ar sēriju “dodu līdz skrūves” 😀

_Mo3_
    Participant

uj, ja es te sāktu uzskatīt cik man visādu šitādu mēslu mājās ir, tad te ar vienu lapu nepietiktu 😀

zivs
    Participant

Es, piemēram, savus visus vecos hlamus bezmaz dzīvsvarā notirgoju – 10ls par pāris pavecām mātenēm, vadu jūru, vecu ramu kaudzi un tamlīdzīgu nieku kaudzi prasīju :lala:

Jaunzems
    Participant

baroklis pārdots

Aldis
    Participant

Ja kādam interesē keisi, veci, un daži jaunāki, switchs, divas AMD mātesplates diemžēl bez pročiem, un nezināmā kondīcijā, kūlerīši defektaini ATA cietie diski (mož rezerves daļām), defektains PATA cietnis (15GB, strādā līdz pārkarst, tad kādas pāris dienas BIOS neatrod viņu, līdz atsāk strādāt), skaņu kartes PCI, printera sadalītājs, tad varu arī ietirgot 🙂 😀

nu kgan kas zin, varbūt vairākumam tas ir hlams, bet dažam meibī nepieciešama lieta ko ne pa dārgo, ne lēto nesameklēs, bet tā es varu piedāvāt pa lēto, ja pats atskrien pakaļ.

tarara = izkjerts…

Jaunzems
    Participant

Varbūt tas cietnis (vai jebkas cits no šī klāsta) der kaut kam šitādam? 🙂

kaamis
    Participant

Aldis wrote:

Ja kādam interesē keisi, veci, un daži jaunāki, switchs, divas AMD mātesplates diemžēl bez pročiem, un nezināmā kondīcijā, kūlerīši defektaini ATA cietie diski (mož rezerves daļām), defektains PATA cietnis (15GB, strādā līdz pārkarst, tad kādas pāris dienas BIOS neatrod viņu, līdz atsāk strādāt), skaņu kartes PCI, printera sadalītājs, tad varu arī ietirgot 🙂 😀

nu kgan kas zin, varbūt vairākumam tas ir hlams, bet dažam meibī nepieciešama lieta ko ne pa dārgo, ne lēto nesameklēs, bet tā es varu piedāvāt pa lēto, ja pats atskrien pakaļ.

aldi kur atrodies?

nevertell
    Participant

Aldi, tās amd plates nau jau am2 ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā