Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Krāsainie pārņem pasauli!?
Tad jau man ir lielāks iemesls ienīst piemēram smēķētājus, kas piesmirdina pagalmu un izmētā benčikus, vai riteņbraucējis, kas savā praidā vālē pie sarkanā taisot sastrēgumus. Lūk, reāls kaitējums. Tas ko dara geji savukārt uz mani vispār nekādi neattiecas.
Un ja kādam liekas, ka čata smaidiņa krekla krāsa viņu aicina kļūt par geju, tad man ir aizdomas, ka iemeslu tomēr jāmeklē savā galvā, nevis smaidiņā.
Kas ir normāls?
Kas nosaka to vai kaut kas ir normāls?
utt. utjp.
TG/AM
runcio tiek ierindots godpilnajā vietā blakus vergam, betonam un trešajam niku aizmirsu.
nedaudz iespārda, ka te tik pabiras palikušas un teju katrā topikā būs par ko iesmiet 😀
Cik ir 2+2 ??
Kas nosaka to vai 2+2 vispār ir kaut kas?
Sekss ir tikai starp vīrieti un sievieti. Viss pārējais ir nenormālība un tam visam ir attiecīgs nosaukums. Zilo gadījumā to sauc par pederastiju un lezbiānismu.
Pedofīlija parasti nav varmācība. Lielākoties pedofīli patiesi mīl bērnus un viņiem pāri nedara.
Kā būtu ar nekrofilu cilvēktiesībām? Viņi arī varbūt grib būt sabiedrības pieņemti, neslēpties, publiski izrādīt maigumu savām otrajām pusītēm! Izmainīt likumdošanu, atļaujot precēties ne tikai vīrietim ar vīrieti kā tas ir pederastu gadījumā, bet arī precēties pēc vienas no laulātā nāvēm nekrofilijas gadījumā. Sabiedrība pret viņiem ir netoleranta.
Prātiņ, nāc mājās! Homoseksuālisms ir viena no smagākajām morāles kroplībām. Smagāka par visām citām. Es spēju iedomāties ka nepieciešamības gadījumā varētu zagt, slepkavot, bet nespēju iedomāties ka varētu p1sties ar otru veci.
Un pederastijapedofīlijas
Tu vai tad neesi latvietis? Latvietis – nacionālists, kurš dzīvo ārpus savas “nācijas”‘? 🙂
No tā, ka diviem večiem ir sekss, neviens necieš, tas ne uz vienu citu neattiecas. Vienīgais reālais arguments pret to ir “man nepatīk”.
Tu jaucu bērnu dārza darbiniekus ar pedofiliem – tas nav viens un tas pats. Pedofīli vienmēr, VIENMĒR ir varmākas – viņus neinteresē citu labklājība (vismazāk jau savu upuru), tikai sava.
Normāla ģimene ir nemainīga, tikai pediņi un viņu sabiedrotie pa katru cenu visādiem līdzekļiem cenšas mainīt sabiedrības uzskatus un uzspiest pārējiem savu sapratni par to kas ir un kas nav normāls. WhatsApp smailiji ir tikai viens no tūkstošiem veidu kā tiek indēta sabiedrība, nenormālo pasniedzot kā normālu.
Preses relīzes