Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Krāsainie pārņem pasauli!?
* Teiksim pusei normālajiem viņi besī kā tādi, kas noved pie…
* Zilie taisa debīlus gājienus, reklāmas un pieprasa visādas tiesības lai viņi netiktu nicināti, kas noved pie tā ka…
* Gandrīz visiem normālajiem viņi besī laukā, kas noved pie…
* Vēl vairāk gājieniem, akcijām, reklāmām un liberastijas atbalsta gūšanas
Un tā uz riņķi…
Tikmēr, tālajos austrumos, piemēram Filipīnās, kur esmu diezgan pabijis, tādu problēmu nav, geji, lesbietes un transvestīti un normāla sabiedrības daļa, viņus praktiski neviens neapsmej, neapceļ, neapdala. Līdz ar to viņi netaisa nekādas akcijas, necenšās nekādi izrādīties ne uzspiest savu orientāciju, nevienam netraucē, un nekādas īpašās tiesības nepieprasa.
Eku pāris nedēļas atpakaļ UK lielveikalā gribēju Absolut šnabīti nopirkt, skatos, ka, bļāviens pudele nokrāsota geju karoga krāsās, uzdzina pretīgumu šitā dirsā līšana. Absolut, kā brends, manu cieņu ir zaudējis. Nopirku Finlandia kas dārgāks drusku.
1. Hefners noliek karoti. Playboy parādās pirmais tranijs (vīrietis, kurš nogriezis pimpi).
2. Kalifornijā apzinīgi izplatīt HIV vairs nav noziegums. Paldies senatoram, pederastam (((Scott Wiener))).
3. Kalifornijā, dzimšanas apliecībās, pavisam drīz vairs nebūs atļauti tikai divi dzimumi – vīrietis un sieviete. Perversie vecāki pavisam legāli varēs izvērst dēlu par izsmiekla objektu, kas var beigties ar pašnāvību vai krāniņa nogriešanu un pupu pieaudzēšanu. Paldies, pederastam (((Scott Wiener))).
4. Geju praidos Amerikā leather queens brīvi šeiko dupsīti un krāniņu septiņgadīgu n shit bērnu priekšā. Geju pārim praidā uz ielas bučot adoptēto bērniņu uz lūpām arī likumīgi. Bet mēs esam homofobi un nacisti, ja kas nepatīk.
5. Tiek atvērtas bezdzimuma tualetes. Būs tak labi, nekas tak nenotiks:
6. Ziņu gigants raksta: “Ir liela iespējamība, ka homofobi ir geji.”
7. Ir Girl scouts un Boy Scouts organīzijas. Boy Scouts ir seksisti, jāļauj meitenēm pievienoties.
8. Tranijiem atļauj un grib atļaut būt sieviešu sporta komandās, un brīnās, kapēc šis sit visas pušu.
9. Par (((Harwey Weinstein))) neko sliktu nevar teikt. Tas ir anti-semītims, jūs visi esat nacisti.
Labi, apnika. Ko es te Nacists, rasists, homofobs un ksenofobs ākstos.
Š ķiet, ka MeistarmUnVergam te vienīgajam kaut cik saprāts ir palicis.
Cik zināms tad matemātika arī mainās.
Nope. Pabeidz skolu, tad nebūs jāraksta pilnīgas muļķības. Nulle kā cipars varbūt ir relatīvi “jauns”, nulle kā vērtība ir tik pat sena kā cilvēks – nulle mamutu cisku = bads.
Viņa atbilde bija:”Nerunāt par to”
Man “kaukā pie dirsas” geji un minoritātes. Ne sliktā nozīmē, vienkārši man viņi neuzbāžas, un kamēr viņi tās savas novirzes neuzbāž citiem – man vienalga.
Ja bārmenis gejs ielej man aukstu alu tīrā kausā, man nav pretenziju.
Es esmu pļāpājis ar gejiem un lezbietēm, nu nekas traks nav novērots. Neesu saticis transvestītus, bet kautkā šķiet ka mani viņi apdraud mazāk nekā stulbie pensiķi-vienotībasvēlētāji.
Nu tas ko VieglTraktors uzskaitija ir bik tracinoši, jā, BET, tā ir amērika. Amērika man kautkā nekrata. Kā jau tiesā teicu – man visupirms interesē mana valsts, pēc tam tikai pārējais bardaks.
Manuprāt traģiskākā lieta mūsu pusē ir krievu neciešana, pietam Russkoje radio fonā. Vot par to vajadzētu 1reiz visiem izrunāt visu un beigt pieminēt.
Pagaidām vismaz Latvijā ne.
Tad vēl žīdu politiķi, kas bļaustās, ka mums ir jāmācās no Musulmaņiem; ka Zviedrijai nav savas kultūras, tāpēc vajag bagātināt to ar īstām kultūrām; par to, ka Vācijas demogrāfija mainīsies un tā ir laba lieta; par to, ka jātaisa mazāk bērnu, jo tas kaitē, piesārņo dabu, kam seko tas, ka Eiropas populācija noveco, dzimstības nav, tāpēc jāved iekšā imigranti; atļauja plivināt ISIS karogus gājienos Anglijas ielās; Muhameds un tā varianti kā izplatītākais puiku vārds; Zviedru cukurmammītes, kas jājas ar bēgļiem un izmitina tos savās mājās; Somijas avīzes, kas izrāda bažu par bēgļu centru iemītnieku iespējām nokārtot “privātās vajadzībās”?
Es pat nezinu kur lai sāk.
Kā vispār panāca, ka Londonas mēra amatā iefiltrē svešo? Tā ir, ka politikai uzmanību nepievērš.
Un naivi tic, ka šo neskar interešu konflikts. Varam salīdzināt ar mūsu pašu Saskaņu.
Preses relīzes