Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kripto hujipto, bet
Jo sevišķi Windows kompim kuru instalējis lameris.
Ko tad tādā gadijumā vainos? Ko rakstīs iesniegumā policijai?
Iepļūtija, kā parasti, bez jēgas komentu.
Mājās pats, bet darbā pats+IT, jo ir jārūpējas par rezerves kopijām.
Aptauja ir domāta sarkastiski, sakarā ar NotPetya datu pazušanas brēkšanu!
Apsver tač iespēj kaukād palīgskol absolvēt!
Kādi vel murgi par RAID? Pie tam vel lameraid…
Pareizi instalēts Windows ietver sevī FRESH CLONE!
Jūs klaunu bars… Kaut jums kādreiz priekšnieks uztaisītu otru ānusu, izdrāztu abos, un tad atlaistu ar pantu.
Un vispār, kāpēc šim “jokdarim” nav klauna statuss?
Kā reiz RAID atbalsta gandrīz visas modernās SATA mātesplates un patīk vai nepatīk, no datu zuduma cietā diska avārijas dēļ pasargā lieliski.
0x05 5 100 100 0 OK
visas programmas attēlo vienādi. Cita lieta ka dažām ir nevajadzīgs eye candy vai viņas cenšas meistara vietā interpretēt diska stāvokli.
Par to jau ir runa, ka visam ir jābūt backupotam! Un tad ir pajāt, vai cryptovīrus, vai cietnis nobirst, vai kautvai Winda sapisās, vai cietnim uznāk bremze dēļ reallocate skaitīsanas (pusnobirst tā teikt).
Es jau tāpēc šito topiku ar aptauju izveidoju, kā paņirgāšanos par ākstiem un klauniem! Visas tās cryptovīrusa cietušās ņerbalas taču ir 99. līmeņa pajoli.
Tikpat labi varēja cietņa firmwārē būt gļuks, vai visi cietņi no 1 partijas kas ostā nomesta pie zemes (Rīgas osta, kaukāds 99. gads laikam, konteiners ar WDC)
Bet kā izrādās te “vadošie speciālisti” vispār nesaprot ap ko suns grozās un kur lieta aprakta!
MAN PAJÄ€T!
Es daru pareizi, bet visi pajoli importē jaunus diskus, jo lūk, kaukāds KrištalMoskva vai HDtune pateica ka disks esot metams.
DOOH!
Vienīgais, uz ko tu “izbrauc”, ir klientu nesaprašana. Tu samuldi viņiem, un viņi tic. TU ESI APPISĒJS!
Nu es tiešām gribētu redzēt kā tu uzinstalē stundas laikā!
Var jau būt ka tu esi ģēnijs, un hardware limitations uz tevi neattiecas.
Pēc tekstiem gan tā nešķiet. Tu pat neproti klaviatūras izkārtojumu bez Tildes uzlikt, bet uzinstalē stundas laikā… ēmm… pretruna!
Salīdzināt svaigu klonu ar vecu zupu… nu…
Ļerkstēt par mātesplašu fakeraid, tas arī ir ĻOTI traģisks rādītājs.
Vajadzētu kaukādu lamerpunktu skaitītāju. 3 strikes you’re OUT!
Preses relīzes