Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › .. kur lai pārdodu …
Iespējams, ka šī nav īstā vieta, kur to jautāt, bet kur es varētu pārdod grāmatas, kuras nopirku veikalā, taču nelasu, jo man īpaši nepatika saturs.. [Kaut kur netā pārdod vai kur citur..]
Iesakiet kādu vietu…
Man vēl ir liela kaudze ar nevajadzīgiem vadiem, kurus nav kur likt, kā arī daudz citas lietas, kuras nav kur likt, gribu no tām tikt vaļā, taču grāmatas būtu labāk pārdod, tās nebija no lētājām, viena vismaz maksā 15 Ls…
Par vadiem var ko sadomāt, jo tie jau stāv vairākus gadus..
Kādam ir kādas idejas.. ?
Paldies.
Otrkārt, a kur sūdu saraksts? Kā tad lai zin ko tu gribi pārdot? Ð°Ð½Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð°Ñ Ð¼Ð°ÑÑ‚ÑƒÑ€Ð±Ð°Ñ†Ð¸Ñ Ð´Ð»Ñ Ð½Ð°Ñ‡Ð¸Ð½Ð°ÑŽÑ‰Ð¸Ñ…, 15 sējumos?
Uztaisi te sarakstiņu, varu derēt, ka kādam (mani ieskaitot) var rasties interese 🙂
Vadus gan – Hoetika, ZAAO utml., protams, bez kompensācijas :>
=>
Ja vēlies maksimālu rezultātu, tad pieiet klāt katrai lietai individuāli. Piemēram, pavārgrāmatu mēģināt nopārdot kādā sieviešu forumā / draugu grupā. Bērnu grāmatas visādos “māmiņu domugrupās”, specializētajos saitos, utml…. Tas, protams, prasa laiku un vēlmi ko darīt.
Pats ar kādu laiku atpakaļ sūkstījos, ka nekur nav iespējams dabūt vienu sev interesējošu grāmatu (būtu bijis gatavs maksāt pat 30 un vairāk Ls), bet vecs izdevums un nekur nevarēju sameklēt. Nejauši uzgāju pie viena teju vai nepazīstama cilvēka un dabūju par “pliku paldies”.
Nevar jau zināt, kas tavos krājumos atrodas, novērtēt to nav tik vienkārši. Vienam mēsls, citam milzu vērtība 🙂
pēdējā laikā lēnām lasās un par maz, jau pāris mēnešus cīnos ar Tā Runāja Zaratustra
SARAKSTU!
Lasītāji, kas šeit savākušies, nav vēlme plauktus patukšot? Varbūt, ka man kaut kas ieinteresēs 😀
Priecē, ka kojāns vismaz lasa grāmatas, savādāk tāds iespaids, ka tupariļļi vien te apgrozās.
Mans piedāvājums bija tikai daļa no tā, kas tiek pārdots, es visu nesaliku, ja aizvien Jums ir radusies vajadzība, es varu publicēt otrās daļas sarakstu, kurā arī ir daudz grāmatu, tai skaitā dažādi žurnāli, tādi kā klubs un tā tālāk..
Gaidu Jūsu atbildi, taču ņemiet vērā, ka daudzi grib tieši tās grāmatas, kuras iepriekš bija sarakstā, tādu vairāk nebūs, izmantojiet izdevību……..
Kādas grāmatas Jums patīk ?
Es tā skatos, ka šeit ir IT portāls, tad jau par IT lietām un/vai uz to pusi, paldies par ieteikumiem.
Redziet, es tiešām centos veidot to sarakstu un tiešām cerēju, ka kāds ko pirks, bet nekā, tādi jau Jūs esiet, tāda ir tā sabiedrība.
Emīls Zolā (Parizes vēders) [Romāns]
B. Nosiks [Š veicers]
A. Š veicers. (Vēstules no Lambarenes)
Protams, tās ir dažas no tik daudz, cik man bija agrāk, taču pagaidām tas nav uz vietas, tāpēc nevarēšu pateikt, taču pastāv iespēja, ka kaut kas uz to pusi kādreiz būs….
P.S.
Ir daudz un dažādu nevajadzīgu žurnālu…
Playboy …
Klubs…
Ievas virtuve..
Next…
Kas jauns,…
Žurnāls Ilustrētā Zinātne
FHM…
Forbes..
Privātā dzīve..
Ievas stāsti…