Kur latvijā veic laptop remontu/upgrade.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kur latvijā veic laptop remontu/upgrade.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Nettwerk
    Participant

Tātad interesē sekojoša lieta. Kur latvijā veic laptop remontu/upgrade. Vēlme ir nomainīt CPU. Lenovo Thinkpad T61P modelim. Pats to varu izdarīt, bet labāk ir ja to veic serviss ar kādu garantiju.

Willis
    Participant

Quote:

Portatīvo datoru modernizācija (Upgrade)

” RC PLUSS “

Domāju ka tādus pakalpojumus var veikt katrā ‘pieklājīgā’ datorsalonā, kaut vai tai pašā M79.LV .

Es nosūtītu e-mailus ar tādu jautājumu uz lielākajiem kantoriem, painteresētos par izmaksām un tad izvēlētos starp cenas/salona atsauksmēm .

Piskadrons
    Participant

Nekādas garantijas vairāk no tā nebūs. RAM vari pielikt, HDD nomainīt, citiem pielikt bluetooth. Nu vel var DVD un radiokartiņu nomainīt, bet kāda tam jēga? Ko tu svaigam kompim taisies “apgreidot”?

ruukjis
    Participant

Tā gluži nav, pie autorizētajiem Lenovo pārstāvjiem maini ko gribi un saglabā kompja garantiju, cik man zināms Latvijā tie ir ATEA, iespējams ir vēl kādi.

Tiesa gan T61p garantija sen beigusies, tāpēc neredzu jēgu stiept lapsi uz servisu, ja pats to var izdarīt. Patiesībā es vispār neredzu jēgu tam modelim mainīt proci – neko niknāku par T9XXX sēriju tur neiestumsi, pat labi ja tādu dabūsi, pats Lenovo kā niknāko piedāvā tikai T7700.

Nettwerk
    Participant

Vismaz internetaa plashumos peec runaataa un ir arii kas ir uzlikusi X7800 serijas proci. Es nesaku ka uz doto briidi buutu leens vai kaa, bet jaunu kompi nav nepiecieshams pirkt jo sis darbojas diezgan labi.

Piskadrons
    Participant

Tas kārotais procis karsīs mazāk?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā