Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Kur mani vaļenki, pižiks un vatņiks?
Par ziemas pienākšanu vēstīs jau rītdienas laika apstākļi, jo gaidāms ne tikai sniegs, bet gaisa temperatūra jau dienā noslīdēs zem nulles.
Naktī vietām gaidāms lietus, bet Vidzemē jau naktī būs sniegs, savukārt pa dienu jau teritorijas lielākajā daļā snigs. Gaisa temperatūra gan naktī, gan dienā būs no 0 līdz mīnus 5 grādiem.
Turpmākās dienas gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies. Gaisa temperatūras pazemināšanās par pāris grādiem būs gan dienā, gan arī naktī. Pašreizējās prognozes rāda, ka 1.decembrī gaisa temperatūra naktī būs mīnus 15, mīnus 20 grādi, bet austrumu rajonos – mīnus 21, mīnus 26 grādi, savukārt dienā gaisa temperatūra sasniegs mīnus 13, mīnus 18 un tikai jūras piekrastē būs nedaudz siltāks – mīnus 5 līdz mīnus 10 grādi.
Visiem alus u.c. vieglo dzērienu cienītājiem laiks nākt pie skaidrā saprāta, un pāriet uz ziemas degvielu! Trezveņņiki un jazveņņiki savukārt lieto karstas tējas!
Man mīļš teiciens ir : “Jāiet ārā sasildīties” X)
Un kāda vaina ziemā alum? Protams, istabā. 😀
Un kāda vaina ziemā alum? Protams, istabā. 😀
Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi! Siltā istabā sāksi, hvz kur beigsi! 😀
Siltā istabā sāksi, hvz kur beigsi! 😀
Patiesībā jau, visticamāk, ka turpat istabā arī beigsi. Alus jau nav nekāds Party Animal
Pa tēmai- šorīt tīrot sniegu un skrāpējot ledu no sava auto, mani paņēma kaut kas līdzīgs Ziemassvētku noskaņai.
Lai gan es neesmu baigais ziemas cienītājs, man pat mazliet patika, ka ārā viss smuki apsnidzis. Vai arī es vienkārši biju laimīgs par to, ka autiņš ar vecajām kvēlsvecēm pie mīnus 5 grādiem smuki pieleca.
Vispār jau šogad solīja rekordaukstu ziemu, ap -40 grādiem, tā kā joki mazi!
Kas attiecās uz to aukstumu, man jau liekas, ka nedaudz tas viss ir uzpūsts, nu būs auksts, kāda tur razņica -15 – 25, man tas diži neko neizsaka. Esmu izstabas žurka, līdz ar to, ārā savs purns nav jābāž.
Tas, ka alus ir viltīgs, varu piekrist. 4-6 alēni peikdienas vakarā pie kompja “tā pat” sēžot. Pie pēdējā alēna pulkstens sit jau pusnakti, bet gribas vē. Jāaun zābaki, jāliek pižiks – un uz bāru pakaļ vēl 🙂
4-6 alēni peikdienas vakarā pie kompja “tā pat” sēžot.
Da labi… Man vienkārši fiziski vairāk par 3 tērvetniekiem nelien iekšā. Ir tā, ka ar vienu allažiņir par īsu, ar diviem- pašā laikā, bet trīs jau sāk vilkt uz miegu. Pastāsti, kā Tev izdodas izdzert sešus, un pēc tam uz savām 2 (4?) vēl doties pakaļ banketa turpinājumam?
😀
Optimālais alēnu daudzums uz vakaru ir ~5, piemēram Tērvetnieki. Tos iztukšojot, ir āķis lūpā, un uz savām divām dodos tālāk. Š ādi vakari “bārā pakaļ vē” parasti ieilgst līdz 4-5 rītā. A ko darīt?
tik pilna riiga seenjotaaju.
prieks par ziemu. prieks braukt. 🙂
tik pilna riiga seenjotaaju.
Prieks, ka autiņš vairs nebūs no dubļiem jāmazgā. 🙂
Par sēņotājiem runājot, ziemas (sniegu) sākumā jau lielākā daļa sēņo, kamēr pierod un pārslēdzas uz ziemas braukšanas režīmu. Lai gan es ar saviem ripuļiem sēņošu (vismaz kad pilsētā) visu ziemu, jāekonomē. 😀
Alus dzērājiem fox recepte: 0.5 alus, protams kāds no normāla gala + 0.5 sidrs, man vislabāk iet vaniļas pie sirds. Izšaunam šos abus kādās 10 – 30 min, nav svarīgi kurš ir pirmais, īstenībā varētu sākt ar sidru, iedos ātrāk galvā a aliņš dolbi paildzinās.
Ja devu dubulto, vairāk tur neko neprasās, šmiga ir, ja grib pieliet tālāk mūli, katra paša ziņa.
afigel: Samurajs jau savu vīrieša normu sen kā izpildījis 😀
Nu nu…. kāda tur norma? Līdz manam levelam vel jāpiestrādā 😀
Preses relīzes