Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kur mēs iegūstam informāciju par notiekošo?
“Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju.” un “Tieši tādēļ informāciju par sev interesējošam lietām meklējam masu medijos u.c. veidos nevis stāvam notikumiem paši līdzās.” – valodas stils..
Ar ko Notepad lietotāji atšķiras no citu vortālu lietotajiem? Iegūsti atbildi uz šo un uzzināsi atbildi uz savu jautājumu..Vai es kļūdos? Tik pat labi der arī aptauja..
Man palma aug uz sejas.
Š ad un tad palūru reģionālajā laikrakstā (Druva), lai pārbaudītu, vai rajons neatpaliek no pārējās pasaules profesionālajā purvā braukšanas disciplīnā.
Darbā šur un tur ļerkst Skonto, kuram gan visai maz pievēršu uzmanību.
Vasarā vispirms pa logu izbāžu slotaskātu, ja slapjš, tātad līst 😀
Nekaa preciiza nav. Ir tikai videejais aritmeetiskais, vai arii noapaljojumi. Vismaz mirstiigo pasaulee. Aiz manaam durviim, gan visu meera aiz trejdevinjaam nulleem. :>
notepad.lv
Labi, ākstos protams. RSS lasu. Ja ir kādam interese, varu padalīties ar feedlist.
Beidzot esam sagaidījuši īsto bargo ziemu un katru rītu mostamies ar jautājumu, cik aiz loga ir grādu? Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju.
Es izmantoju tādu velnišķīgu ierīci, ko sauc par termometru… samērā precīzs verķis, ja salīdzina ar sinoptiķiem.
b) Skaipā ik dienu vismaz viena urla būs no tvnet & shit
c) Kad biju pumpains un domāju, ka mani interesē IT, tad līdzīgi kā Jaunzemam, bija Greaderī entās ereseskas, engadget, ars, lifehacker. Lv IT portālus lasa plebeji.
1. Dzeltenie…
2. RSS
3. FB / =Twitter
4. Apollo – Ziņas: Lattelecom TV * Apmeklēju katru dienu savā TV, jo tā man ērtāk, taču nepatīk tas, ka video un bilde nav redzama pilnā izmērā, vispār dažreiz nav redzama, es tikai izlasu tekstu..
Piemērām..
Aiz loga ir sniegs. (Pievienots video)
BET tas video tur nav.
Sanāk, ka tikai tekstu es izlasu un ko man tas dod ? – NEKO!
5. IT. ( NP)