Kur mēs iegūstam informāciju par notiekošo?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Kur mēs iegūstam informāciju par notiekošo?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/29_iegut_informaciju_zinas_jaunumus_1.jpg[/imgl] Beidzot esam sagaidījuši īsto bargo ziemu un katru rītu mostamies ar jautājumu, cik aiz loga ir grādu? Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju. Labākajā gadījumā gūsim nojautu par sala stiprumu. Tieši tādēļ informāciju par sev interesējošam lietām meklējam masu medijos u.c. veidos nevis stāvam notikumiem paši līdzās. Tad nu šonedēļ portāls Notepad.lv vēlas noskaidrot, kur mūsu lasītāji pamatā iegūst informāciju par Latvijā / pasaulē notiekošo.

andrejsLi
    Participant

Izgāzies jautājums pēc sava satura..Hallo..

“Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju.” un “Tieši tādēļ informāciju par sev interesējošam lietām meklējam masu medijos u.c. veidos nevis stāvam notikumiem paši līdzās.” – valodas stils..

Ar ko Notepad lietotāji atšķiras no citu vortālu lietotajiem? Iegūsti atbildi uz šo un uzzināsi atbildi uz savu jautājumu..Vai es kļūdos? Tik pat labi der arī aptauja..

buipisLV
    Participant

No rīta tvnets + 900 sekundes fonā, vakarā panorāma. IT ziņ ām – CTRL.lv un Notepad.lv

nevertell
    Participant

ctrl ?

Man palma aug uz sejas.

Jaunzems
    Participant

google reader. no rīta pāri tūkstotim pārripojis

Crow
    Participant

Iegrāmatotajos portālos, tai skaitā dažos twatteros, kurus “nestalkoju”, bet vienkārši turu grāmatzīmēs. Pirmais parasti ir Notepad (nemaz neziepēju) :>

Š ad un tad palūru reģionālajā laikrakstā (Druva), lai pārbaudītu, vai rajons neatpaliek no pārējās pasaules profesionālajā purvā braukšanas disciplīnā.

Darbā šur un tur ļerkst Skonto, kuram gan visai maz pievēršu uzmanību.

rrs lieliem portāliem (wired, h-online, …).

aoma
    Participant

Ziemā ir tā, ja nevaru apsegties, jo izrādās, segas stūris ir piesalis pie grīdas, tātad atkusnis vēl nav sācies.

Vasarā vispirms pa logu izbāžu slotaskātu, ja slapjš, tātad līst 😀

Mr.Death
    Participant

“Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju.”

Nekaa preciiza nav. Ir tikai videejais aritmeetiskais, vai arii noapaljojumi. Vismaz mirstiigo pasaulee. Aiz manaam durviim, gan visu meera aiz trejdevinjaam nulleem. :>

Foxsk8
    Participant

Predefinētie portāli, blogi (orandžie, tvnets, php.lv, notepad), kad tas iečekots, paskatos com fīdūs, paklausos radio, paskatos ziņas pa TV, pēdējā vietā man sanāk twitters, tik daudz info, tik ātri mainās, ka nav iespējams visam izsekot līdzi un kāda jēga skatīt kaut ko, ja tā pat varbūt sev svarīgo esmu jau sen palaidis garām. Lieka laika izšķiešana. Pa retam, ja gadās pie rokas, palasu rajona avīzi (kas piedzimis, kas nomiris)

Bekons ar olām
    Participant

Svaigākās ziņas iegūstu no Latvijas progresivākā IT portāla: notepad.lv!

Labi, ākstos protams. RSS lasu. Ja ir kādam interese, varu padalīties ar feedlist.

ruukjis
    Participant

shady wrote:

Beidzot esam sagaidījuši īsto bargo ziemu un katru rītu mostamies ar jautājumu, cik aiz loga ir grādu? Varam jau pabāzt savu degunu ārā, bet diez vai tā iegūsim precīzu informāciju.

Es izmantoju tādu velnišķīgu ierīci, ko sauc par termometru… samērā precīzs verķis, ja salīdzina ar sinoptiķiem. :devil:

janeck3
    Participant

paklausos ko runā kaimiņu tantes 😀

Obsid’
    Participant

Visam pamatā RSS, retāk caur paziņām uzeju uz kāda ziņu portāla.

rasty
    Participant

rss un draugiem.lv 😀 pie sadaļas runā/ieteikt draugiem, man parasti tvneta virsraksti..

Athlons
    Participant

notepad.lv… kur gan citur… 😀 ok… vēl zābaks.lv, elfa.lv/forum, šad tad tvnet, delfi… u.c…. :p

Kon
    Participant

a) sirēna, bet nu līdz šim visas bijušas testa trauksmes

b) Skaipā ik dienu vismaz viena urla būs no tvnet & shit

c) Kad biju pumpains un domāju, ka mani interesē IT, tad līdzīgi kā Jaunzemam, bija Greaderī entās ereseskas, engadget, ars, lifehacker. Lv IT portālus lasa plebeji.

niki
    Participant

Ja reiz esmu nonācis tik tālu, tad arī ko teikšu..

1. Dzeltenie…

2. RSS

3. FB / =Twitter

4. Apollo – Ziņas: Lattelecom TV * Apmeklēju katru dienu savā TV, jo tā man ērtāk, taču nepatīk tas, ka video un bilde nav redzama pilnā izmērā, vispār dažreiz nav redzama, es tikai izlasu tekstu..

Piemērām..

Aiz loga ir sniegs. (Pievienots video)

BET tas video tur nav.

Sanāk, ka tikai tekstu es izlasu un ko man tas dod ? – NEKO!

5. IT. ( NP)

dzhonsons
    Participant

RSS neizmantoju (ir daži pieraksti, kas nāk uz epastu. bet tos automātiski atzīmēju kā lasītus). Palasu apollo, tvnet, notepad. Š is tas interesants pavīd iekš twittera, kāds oranžajā kaut ko interesantu atmet.

Willis
    Participant

No rīta aktuālākās ziņas no visiem portāliem + LTV ZiņasOnline https://www.ltvzinas.lv/ fonā .

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā