Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Kur nopirkt labas smaržas?
Samuraj, iesaku aizbraukt uz Berlīni īsi pirms Zsv. Tu sapirksies daudz ko tu gribēji un pie reizes nopirksi labas smaržas (80% iespējas, ka arī tās, ko vēlējies) u.c. lietiņas. hmmm, vēl mazs joks… Dabūsi vēl otru tādu pašu pudelīti smaržu + dāvanu. Tāpēc man patīk Vācija Ziemassvētkos. + filings+noformējums+ cilvēku attieksme.
P.s. Pats galvenais, ka tas būs oriģināls, nevis kāda no polijas atgādāta ķīniešu porģelka.
Es 2-us gadus atpakaļ Sony centā un uz Fridrihshtrāse pavadīju vienus no jaukākajiem Zsv, kaut arī gāju ar 2-ām piekrāmētānm tašām, ar fotosomu uz viena pleca, statīvu kreisajā un fotoaparātu labājā… tik jauki sen nebiju juties. Iesaku visiem pavadīt Zsv Vācijā, tur ir cita gaisotne tai laikā.
Es mazliet kaut ko papētīju par to zemi, tās vēsturi un ekonomiku, pirms devos uz turieni. Ja kas.
Pie tam par šo to liecina smaržu noturība. Jau 13 gadi pagājuši, bet salieto kreklu izvēdināt tā arī nav izdevies.
[DZĒSTS]
P.S. Man, kā puisim atmiņā palika vienas sieviešu smaržas, kuras prezentēja vienā «Oriflame» pasākumā, man blakus sēdoša dāma tas nomēģināja un man sāka griezties galva otrādāk, jo tā smarža bija tāda, ka to nevar aprakstīt ar vārdiem.. Jebkurā gadījumā zemāk norādītās smaržas ir tādām sievētēm, kuram patīk kaisle un romantika, jo tieši to vēlētos ikviens pusis, kurš sajustu, ka viņa meitene ir iesmaržojusies tieši ar tām smaržām..
Burtiski nogāzt no kājām un tālāk jau paši saprotiet..
Smaržas ir ļoti saldas, bet to noturība ir patiešām laba. 😉
Cenu ziņā 7,00 – 25 Ls Ls (Konsultantiem kā nu kurā katalogā)
Love Potion smaržūdens.
Kaisles pilns orientāls vaniļas – ziedu aromāts ar kārdinošām dabīgo afrodiziaku – ingvera, šokolādes un kakao pupiņu – notīm. Š ī ir kompozīcija, kas liek aizmirsties un ļauties mirklim. 50 ml. 50 ml
Godīgi sakot šīs bija tās smaržas, ar kurām mana mazā bija sasmaržojusies, es noteikti iesaku izmēģināt tām sievietēm, kuras vēlās savā dzīvē ienest vairāk kaisles..
Ja runā pa vīriešu smaržam, tad man atkal velk uz saldām smaržām, es personīgi lietoju «Playboy New York edt»
Par to, kur pirkt, nu ir daudz un dažādi veikali, bet pagaidām pieturos pie «Oriflame» un «Avon»
Ar cieņu,
Jūsu Profumo
Vismaz ir garantija, ka nav krutka, cenas normālas, piegāde apmēram nedēļas laikā, netā var arī atrast atlaižu kuponus.
Un no tā –
Preses relīzes