Kur nopirkt Raspberry?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kur nopirkt Raspberry?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andron MacBeton
    Participant

Pa sakarīgu cenu…

Tiešām ne1 vairumnieks vai veikals vel nav pamodies ka tā ir laba un noderīga lieta? Man tagad vajag niecīgu kompīti uz kura laist VLC playlisti. Skatos salidzini.lv – 30Ls! WTF? Viņam tak 30$ cena esot! Tagad sūtīt 1.gab. no ebay un gaidīt mēnesi man 1kārši neder. Un 1 Raspberry tirgošanai pašam Siju taisīt tāpat. Ko darīt?

ruukjis
    Participant

Man domāt tu kaut ko jauc – LV veikals uz tevis labākajā gadījumā nopelnīs latus 5us, eku

links ar oficiālajām cenām.

Tie 25$ ir A modelim (256 RAM variants) bez shipinga un nodokļa.

Andron MacBeton
    Participant
    Crow
    Participant

Bet kur problēma? Ja viņš jeņķos maksā $30, tad 16.5 Ls + transports kāds piecīts + PVN 21% + veikala navarka kāds piecīts arī beigās iznāk tie 30 Ls. Citādi nav izdevīgi tādu sūdu tirgot nevienam, pārāk bomzīgi visi te paliek.

Andron MacBeton
    Participant

Nu bet ražots ta viņš Ķīnā, ne? Kā tad no Ķīnas līdz Amerikas plauktam viņš nonāk ierakstoties 30$, bet uz Latviju 2reiz dārgāk? Joptv… Un arī tad vel nau kur nopirkt! Bļin. Visi tie faking veikaleļi, tirgo visi vienu un to pašu drazu un vaino krīzes un valdības pie mazā apgrozijuma.

Crow
    Participant

A Ķīnā jamais maksā bļodiņu rīsu…

Anonīms
    Neaktīvs

+1 tēmai. Arī interesē 4.gab.

Jaunnedēļ jāpieslēdz 4i ekrāni un nepieciešams kaut kas labāks, par hakintošētu veco Apple TV vai kādu microPC alternatīvu.

root
    Participant

Vispār jau Rasps ir UK produkts, pirmie batchi tika ražoti UK, pēc tam Ķīnā un Taivānā.

Model B oficiālā cena ir 22 lati ar VAT. 8 lati peļņā un piegādē ir smieklīgi.

Žēl, ka betons ar saviem superskiliem nespēj atļauties tādas kapeikas :/

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā