Kur palika Mileniuma IT tēma?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Noderīgas saites Kur palika Mileniuma IT tēma?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Foksis takš rakstīja ka nemūžam nedzēsis? Es nemaz nepaspēju izlasīt.

p.s. Man kā kārtīgam Latvietim pienākas lasīt šādas tēmas par citu Latviešu neveiksmēm tādējādi paceļot savu pašapziņu uz dažam minūtēm. Es domāju ka šo iespēju protams daudzi nelaida garām un uzdrukāju kādu asāku komentāru…

samurajs
    Participant

Foxim kauns palika! Un pamatoti! 😀

izredzētais
    Participant

wuu, atbildēšu te, ko nepaspēju atbildēt tajā topikā ko administrāciju aicināji dzēst:

Quote:

eu, spēļu reportieri!

vienā topikā tu jautā kas ir noticis ar citu topiku (jo tev tak interesē kā viss beidzās), savukārt citā aicini administrāciju ne mazāk interesantu topiku dzēst.

kuš, neesam tak Hipokrāti 🙂

tagad ļaušu tev nokaunēties

Crow
    Participant

Wuu wrote:

Man kā kārtīgam Latvietim pienākas lasīt šādas tēmas par citu Latviešu neveiksmēm tādējādi paceļot savu pašapziņu uz dažam minūtēm.

Sehr oberkorrect 😀

Wuu
    Participant

izredzētais, vienā topikā tika apspriests ļoti garīgi slima personība, kas neveidoja interesantu un produktīvu sarunu. Otrā topikā tika (cik paspēju izlasīt) runa gāja par nekorektu rīcību darbadevēja un darbinieka attiecības. Kas šobrīd ir aktuāla tēma manā dzīve, imho arvien vairāk darbadevēji izmanto “Krīzi” savā labā.

samurajs
    Participant

Par tēmu “Darbinieks vs. darba devējs” – ir tāds jēdziens kā “darba līgums”. Pietiek kaut uz burtnīcas lapas to sastādīt brīvā formā. Un tad nekur nespruks. Principā pietiek pat ar mutvārdu norunu 2 liecinieku klātbūtnē – Civillikumā viss ir definēts.

Bet, ja nekādu pierādījumu nav – darba devējs var mierīgi slaukt vientiešus, un grūti būs viņam ko pierādīt.

izredzētais
    Participant

wuu, labāk neiespringsti ar diagnozēm 🙂

Aldis
    Participant

kārtējais piektdienas dīkdieņu sviests iekš noutpada? =] malkojot vīnu kas vēl palicis 😀 izskatās murgaini.. mjā! 😀

web33
    Participant

Es ar gaidīju turpinājumu,bet …..

P.S vispār neiebraucu kas tur notiek ,laikam jau jo mazāk zini jo labāk 😀

Foxsk8
    Participant

Lieta bija pavisam savādāk. Apciemojām lietotāju linx, kamēr linx devās uz veikalu, es caur viņa skype kontu, uzgaju millenium IT, pec linx teikta nebija samaksajis naudu, sakuma uzdevu vienkarshus jautajumus, kur preti sanemu vien uzbraucienus, utt… beigās arī sanāca tā, ka sanāca, ka ieliku tēmu šeit, kur pēc tam sekoja Millenikum IT draudi :D, ja tema no šejienes nepazudis, lai es gaidot ciemiņus 😀 Nākošā rītā sapratu, ka ar viņiem nav vērts pērties.

Linx ir visa skype saraksta, ka ari ta ir viņa lieta, ja viņš grib, lai publicē.

Samuraj, par ko man būtu kaunēties?

afigel
    Participant

so – teema pazuda un cieminji neatnaaca?

taa saprotu ka fox pa pjani ieliiida ne savaas lietaas 🙂

samurajs
    Participant

Kaunēties foxim vajadzētu par to, kā tā tēma tika pasniegta… tiešām izskatījās, ka pār mēru ticis iešņabots. Tas Millenium pārstāvis toč domāja, ka Sirups.lv brauc augumā 😀

Ja gadās turpmāk līdzīgi gadījumi, derētu vispirms iedot materiālu kādam pieredzējušam Notepad žurnālistam profesionālai sagatavošanai, tad tādam Millenium kadram vairs smiekli nenāks… domās tikai par savas ādas glābšanu 😀 Atceramies Lato Lapsu, no kura pat šīs pasaules varenie bēg kā vells no krusta 😀

Crow
    Participant

Offtopic: un tagad Lato Lapsam arī izteikti draudi :p

izredzētais
    Participant

crow, Lapsa baidās par savas ģimenes drošību, savukārt lielās zivis no Lapsas bēg dēļ tā kā viņ š legālā ceļā viņ as var pakārt un izžāvēt visas tautas acu priekšā 😉

WerNeo
    Participant

Zināmas sakarības visā šajā ir.. 😀 Fox, Lapsa…

daGrevis
    Participant

web33 wrote:

Es ar gaidīju turpinājumu,bet …..

P.S vispār neiebraucu kas tur notiek ,laikam jau jo mazāk zini jo labāk 😀

Es vispār neesmu “iebraucis” par ko iet runa. xD

izredzētais
    Participant

pagrīdes kantoris, Millenium IT, nemaksā darbiniekiem algas un draud ar izrēķināšanos kad tās paprasa. tas īsumā arī viss 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā