Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kur salikt kompi? M79, Dateks, 1a, 2u…
P.S. Galvenais, neliec kompi veikaliņos, kur izplata 9 000 – 12 000 MHz centrālprocesorus!
IMHO labk ir iepirkties VIENÄ€ vietā, uztaisīt apgrozijumu kantorim un iegūt lojāla klienta atlaides. Nu es ņem 3 vietās un citiem iesak tik tās 3, atkarībā no lietām kurs vaig.
.. un jā .. Datoru es liktu uz grīdas, tālāk no acīm
1) Apkalpošana ir laba
2) Manās acīs ir būtisks plus – ir zolīda mājaslapa ar kārtību preču sarakstos, filtros un specifikācijās,
lielākajam konkurentam M79 mājaslapa ir viena cūku kūts, preču specifikācijas nepilnīgas, filtri ir drausmīgi, visādas putras – piemēram Gigabyte mātesplates ir divās vietās – vienā raksta kopā “Gigabyte”, otrā atsevišķi, tas pats ar Western Digital cietajiem diskiem, vienā vietā “Western Digital”, otrā vietā “WD”. Dateksam ir cenas nedaudz dārgākas, taču es kārtīga servisa dēļ principa pēc labprāt samaksāju tos dažus latus dārgāk par pasūtījumu.
3) Piegādi veic DPD kurjerdienests, kas nepiekasās, ja tu neesi mājās, bet darbā vai citās lietās. Mājinieks uzliek personas kodu un parakstu un viss kārtībā vienmēr ir bijis. M79 izmantotais Latvijas pasts ir sagādājis galvassāpes, ka burtiski bija jālūdzās pa telefonu lai izdara izņēmumu un nodod preci mājiniekam, lai man nav jātriecas 50 kilometri.
M79 savus ilgadējos klientus, pasūtītājus uzmeta ar savu bankrotu, lai apkāstu visus, izdarīja ļoti nesmuki Latvijas mērogā. Kur garantijas, ka tas neatkārtosies, tā teikt, par kļūdām ir jāmaksā.
Dateks ir ilgadējs tirgus spēlētājs ar savu garantiju un kvalitāti. Notepad.lv lietotājiem iesakām izmantot dateks.lv interneta veikalu.
Varbūt nedaudz slavinoši, bet reāli man nav kur viņiem piesieties, atkarībā no m79.
nebankrotēja
Ar garantijām elementāri, neplīst taču viss uzreiz, ne ? Un tā patās, tu aiznesīsi detaļu uz kantori, un kantoris aiznesīs detaļu uz citu uzņēmumu, kas saucās “garantijas serviss”, kas lielai daļai kantoru ir viens un tas pats. Protams, kaktu kantori paši savus gudreniekus pieņem un tad šie lodāmurjājēji stāstīs pekstiņus par to, ka tu savai kartei pieskāries inappropriately un tagad garantija vairs nav.
Man personīgi riebj dateksa uzcenojums praktiski visam. Reāli man ir piekāst par kastomer servisu, ja man ar viņiem vajag runāt ne vairāk kā 2 minūtes pa telefonu un pie mantu savākšanas.
metaleks = dateks
Katra pircēja brīva griba, kur viņš vēlas pirkt, bet ja tēmas autors prasa cilvēku viedokli, tad arī es to izsaku no savas pieredzes, patīk tev tas vai nē.
Ja tu neizprot divus jēdzienus, tad tās ir tikai tavas problēmas.
Par tavu postu, nekomplektē dateksā, kur tev ir paskaidrojums, kāpēc, kur ir problēmu apraksts. Š is saucās, “Grāmatu nelasīju, bet viedoklis ir”. Š ādi kā tu esi pilns internets un ieklausīties nav vērts.
Es jau nesaku, ka m79 ir labs, es tik saku, ka visi te ir kaku stūmēji, neviens te nav balts un pūkains, tāpēc jāņem tur, kur ir lētāk.
S.kas, bldžad! КÐК ВСПОМÐЮ!!!!!!
Preses relīzes