Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Kur var iegādāties sudrabu?
Es te tā pēdējā laikā sāku interesēties ar vērtīgajiem metāliem.
Sāku skatīties Google un neatradu, kur Latvijā var iegādāties reālu sudraba kluci, lai būtu tiešs.
Varbūt jūs ziniet, kur var iegādāties, piemēram, kilogramu sudraba?
Un, nē, nedomāju pirkt simts ķēdītes, lai sakrātu šo kilogramu.
Mani tieši interesē sudrabs ne kā rotaslieta, bet kā sudraba kubiks vai kas tāds.
Any ideas?
Jāskatās kāds, pēc iespējas “oficiālāks” avots, no kā tad arī būtu ieteicamākas pirkt – kaut arī cena nav pati lētākā, toties vari būt diezgan drošs, ka nebūs piejaukmu. Par “Latvian Coins” nevaru garantēt (pastāv mazāk par gadu, mājaslapā nav norādīts reģistrācijas numurs u.tml.), bet varu painteresēties, kur viens paziņa tādu iegādājās, ja vajag…
Kopumā gan zelta cenas ir stabilākas – tām nav tik lielas svārstības. Bet tas arī atkarīgs no tā, kādam mērķim pērc.
Ja jau esi pētījis tās lietas, tad gan jau zināsi, bet, ja kādu vēl interesē, var paskatīties dārgmetālu cenu svārstības laika gaitā:
Un tā sudraba stieņa cena ir diezgan astronomiska, ja tā paskatās ar Amerikas tirgus cenām.
Paskatījos citus viņa video, visai interesanti.
Muļķis pērk zirgu, muļķis pērk govi
Es pērku zeltu, augstāko provi
Bet sudrabs nav gaimē manā
Jo sudrabs ir runāšana,
Bet klusēšana ir zelts, bet klusēšana ir zelts
Ja pirkt uzkrājumiem, tad tikai un vienīgi dzelteno metālu un pēc iespējas augstāku provi. Sudrabs tāds bleķis vien ir.
Preses relīzes