Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Kur var nopirkt līmi?!?!?
P.S. Jau nopirku Depo to 8€ sūdisonu, nu bļed… kapitālistu maukas, netirgo NEKO, kas vajadzīgs remontam, lai tik visi pērk jaunu.
Brīvā Latvija, ne? Barikādes urrā!
https://licgotus.lv/epoksidlimes/
Es pats varu uz aci piemest cietinātāja attiecību, a tie sūdi, ta izspiež vienu komponentu vairāk, ta otru.
A man parasti vajag tik cik var alus korķītī samaisīt!
Kad man vel bij palikusi vecā labā līme – ne reizi nesamaisiju nepareizu maisijumu. A tagad, bljed, 8€, pārdesmit grami, un puse izķērnāta. blyat.
P.S. Un nē es negribu dzirdēt kaukādus “ai nu kas ta tur kapeikas, bet toties sataisiji dārgu verķi”! NĒ! Tas ir tik pat debīli, kā jaunieši, kas kopējā pasākumā izdzer pusi alus pudeli, un korķē vaļā jaunu. Tādas dauniskas domāšanas dēļ jau arī esam šitajos sūdos.
Tu tā spēj dirst, ka gribās Tev banu uzlikt līdz neatnes un neatrādiizziņu no Uzņēmumu reģistra, ka esi dibinājis savu kantori, kur nealgo nedapis un daun vai arī partija, kuras programmā ir iekļauts nedapist un daun atlaišana no svarīgajiem amatiem. Ja nē, tad vienreiz aizveries pusmūžnieg apdolbītais… Pietiksjau, kļūsti par normālu cil’veku ar reāliem darbiem, nevis kaut kādu kantoru laušanu.
Pačukstēšu – atver kantori, dabū IT drošības sertifikātu un pelni naudu, jo no 2018, gada visām valsts iestādēm un pāsvaldfības iestādēm būs obligāti jāpieaicina netkarīgs SIA , kurs testēs IT kantoros, un laikam no 2020. tas būs obligāts visiem uzņēmumiem, kuri glabā personu datus… tātad visiem izņemot tirgū tantiņām.
Bet jau zināms, ka huu tu ko izdarīsi, jo pats esi tas nedap un daun… ko lai saka,žēl, vajag Tev nomainīt uz klaunu šajā forumā… jo tās izpausmes ar smadzeņu paliekām paliek aiziven mazāk un mazāk…
Līmi nevar dot pat ostīt!
Un tas ir 100€ ieekonomēta importa.
Es par to prasu tikai 20€. Tajos iekļauta konsultācija tehniķiem, kā pareizi lietot tos sūkņus, un shēma (ko pat oficiālie WILO pārstāvji nezin), lai paši ar var ārkārtas gadijumā saremontēt.
Ta ka tu man, perdeli, nevari pat instrumentus padot, tikai ļerkstēt internetā jēdz.
Bet es dzirdēju tavēja piepelnās Amsterdamā.
Un tagad beidz čurāt tupus un ej lodē shēmas pie trubām.
Kamēr to nebiju atkodis vienreiz arī iegrābos tajā bisonā. Caureja, nevis līme, ar viņu var salīmēt tikai pirkstus.
Preses relīzes