Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kura mobilā OS ir vislabākā?
Es cienu sevi un savu naudu un man ir prasības. 🙂
Esmu pabakstijis Galaxy Ace 2, likās krietni lēnāks par manu Lumia 620. visp android visa tā izvēlne man liekas tāda bik haotiska
Skatos un bolos:
Nu gluži kā iOS7 – sēdi un gaidi, kamēr no krāsām tev sāksies tīklenes disfunkcija. Jau garšas sajūta cilvēkam no pārmērīgām garšvielām ir vājinājusies, tagad vēl arī… ehh…
Bez tam, skatos un meklēju jūsu Marketplace sev noderīgās aplikācijas – puse nav, bet otra puse ir ar zemiem vērtējumiem un lasu, ka šīs aplikācijas mēdz crashot un tiri piri. Nē, paldies.
Viss jau būtu labi, bet pilnīgi riebj visi šitie “WP nekarās!!!”, “WP vislabākais dizains!!!!” un “WP nav domāts advancētajiem, mums vajag tikai nosūtīt sms un pazvanīt, viss pārējais ir domāts maziem pokemoniem!!!!!” Phe..
PS: Nobalsoju par iOS.
“Viedtelefonu lietotāju skaits “Tele2†tīklā pārsniedz jau 200 000 jeb 20% no kopējā klientu skaita. Pašlaik Latvijā no katriem desmit nopirktajiem telefoniem seši ir viedtelefoni.
Pašlaik starp augstas klases viedtelefoniem pieprasītākie modeļi “Tele2†klientu apkalpošanas centros ir: “iPhone 5Sâ€, “Samsung Galaxy S4â€, “HTC ONEâ€, “Nokia Lumia 925†un “Sony Xperia Zâ€