Manā gadījumā tas ir parastais WINDOWS 98.
pirmā uz personiigaa datora
tad Windows 2000, bet pārbalsot newar… 🙁
BASIC
Pirmajam PC ar 20Mb cietni un kautkādu 1mb ramu ij proci 286o ja nemaldos bij win 2.0 atceros kā mēģināju kautkādu formulu game uzmocīt nu bāc tagad tādas un vēl krutākas mobilajos vienk lido a es tur pirecājos par slideshow 🙂 tāda lūk strauja attīstība.
kalkulators (СЗ-25Рlaikam)
programmējamais kalkulators (neatceros modeli)
БК-0010
paštaisītais ZX Spectrum
MSDOS….
MS WIN 95 OSR
MS WIN 98
MS WIN NT (darbā)
MSWIN 2000 (darbā)
MSWIN XP (uz Vistas karikatūras netaisos sēdēt)
uz WIN 7 pāriešu tikai kad būs SP1
MS Dos & Win95 dual boot.. 🙂 (Atkariba ka kura spele gaja uz ka kuras sistemas)
Otraa: Pasham kompis Win3.11 & Win95 (Abi divi mainijaas)
Treshaa: Velvienam draugam – taja laikaa kompis zveers kas vilka windows98 ! ! !
Ceturta: Pats sev sametu superigu kompi, ar Windows 2000 – saakumaa kompim neka virsu diza nebija no detaljam, apgreidots tika gan dzelzos, gan arii paariets uz vinja bij uz WinXP, Win2003 [vienreiz pat]
Piektaa: Tagad stradaju uz vairakiem kompjiem – darba, sava jaunaa – abiem XP, nekaa citu pagaidam nav vajadziba lietot!
Vistu esmu palietojis, nepatiik! 🙂 Win7 esmu palietojis = nestabils! Gaidisu ta pat ka rajah SP1! 🙂 Pa to laiku upgradosu savu datoru vel uz pusi, un viss buus oki! 🙂
Bet ja nenopietni, pirmā reize man bija iepazīšanās ar tā saucamo “Beku” – 3 modeļu. Zīmējām 5./6.(vienā no šīm) klasē tur taisnstūrus, līnijas un saulītes (šķiet tur man iepatikās Basic valodīgie). Tad nāca pirmais savs dators ar DOSu (kaut kādā veidā mammai bija iedāvināts caur darbu, aļa humpala no ASV). Tad lūk es iepazinu DOSu. “ÄŒurāju verdošu”, spēlējot Babytipe un Dizzy. 🙂 Vēlāk spēļuki apnika, nācās iepazīt DOSa labumus (arī Windows 3.11).
Tad, pēkšņi pavīdēja iespēja tikt pie Win95(no krutiem onkām datorveikalā, kuriem vēlāk palīdzēju “uzlauzt” programmiņu, lai darbojas ne kā demo uz 30 palaišanās reizēm.. bet tas bija vēlāk -11. klasē). Bet diskates ar ~40mb installa man iedeva tikai uz vienu vakaru. Iekopēju savā ~100Mb HDD un otrā dienā liku, nepietika vietas uz HDD. Lai piedod man pats Bils, šaubos, ka kāds vēl ir licis Windows’u, vienlaicīgi dzēšot instalāciju, ar n-tiem restartiem. 🙂
Karoče, pieņemu, ka katram ir savs garais stāsts. 🙂
Preses relīzes