Pirms tam kaudze ar visādiem DOSiem, UNIXiem un vēl veselu kaudzi, nosaukumus neatceros.
Pirmais dzelzis – programmējamais kalkulators, pēc tam SM-4, ES-1061, IBM PC XT klons, atari, mikrosha, sinclair, rk86, bk0010, bāc, kas to visu var atcerēties…
… ar perfolentēm ir iznācis darboties, perfokartes izlaidu – sēdēju pie ES-1061 pasniedzēju zālē un no perfokartēm locīju foršus pelnu traukus 🙂
apgrieziet kaads riikli tam beernudaarzam!~!!
jei bogu visi dzjoniji, jaunzemi un firefoksiisji zadolbalji!
tiesjaam it portaalaa vajag neattiistiitus un infantilus nedanoskus?
matj, labaak lai macbetons te drukaa! tur vismaz ir jeega!
un par teemu – win nebuut nav pirmaa datoropereetaajsisteema, mhhhh
jautaajums ir truls!
BLIA!!!!!!
apgrieziet kaads riikli tam beernudaarzam!~!!
jei bogu visi dzjoniji, jaunzemi un firefoksiisji zadolbalji!
tiesjaam it portaalaa vajag neattiistiitus un infantilus nedanoskus?
matj, labaak lai macbetons te drukaa! tur vismaz ir jeega!
Piekrītu D_L… derētu patīrīt mūsu rindas, nevajag pavisam izslēgt, bet vismaz iedot pārdomu laiku… būtu pilnīgi par šādu tīrīšanu pat tad, ja pats saņemtu kādu pārdomu laiku, labāk lai nespēju rakstīt, bet vismaz varu lasīt sakarīgas domas, nevis tukšu gvelzšanu…
Pa tēmai… IT jomā esmu jauniņais… sāku ar 98 pat laikā kad bija jau xp iznācis… mana pirmā kaste, kura joprojām ir mana vienīgā darbojas pamatā uz XP, paralēli šad tad piemetu kādu Linux distru vai arī piem. tagad win7.
P.S. Pievienošos dzērājķirzakai! LētajamJohnijam vajag banu, jo viņš tā grib (bet nespēj). Administrācijai jāizpalīdz. 🙂 Firefoxītis aktivitātes gan īpaši nezinu, bet Jaunzemam arī vajadzētu 2-3 nedēļas iedot pārdomām. 🙂
Bet nu, tulīt nāks skolas laiks un vecāki viņiem liks iet ātrāk gulēt, bet pa dienu jāmācās.. 🙂
1. 6:00 ceļos
2. 7:20 izbraucu uz skolu
3. 8:00 skola sākas
4. 14:30 skola beidzās
5. 15:00 sākas treniņi
6. 17:50 beidzas treniņi
7. 18:00 sākas otrie treniņi
8. 19:00 beidzas otrie treniņi
9. 19:30 esmu mājās
10.19:40 paēdu
11. 20:00 esmu beidzis ēst
12. 20:10 sāku pildīt mājas darbus
13. 21:30 beidzu pildīt mājasdarbus
14. 21:40 aizeju mazgāties
15. 22:00 esmu pabeidzis mazgāties
16. 22:10 iekrītu gultā un varbūt nedaudz paskatos TV
Un turpmāk rakstīšu gramatiski pareizi, un beigšu lielo ārpustēmu.
jautaajums ir truls!” tāds jau arī nebij qveščens 🙂 būtu vismaz izlasījis 🙂 par pārējo man galīgi po..j 🙂
čota nespēju saprast ko jādomā ar vārdiem win 7 nestabils? rokas zēni no kurienes aug ja nestabils?
Nu ar vārdiem nestabils domāju to ka programmatūra uz kuras strādāju īpaši stabili nestrādā iekš Win7 vides! 🙂 Ja es būtu tanta, man vajadzētu tikai mazbik Googli, tēvēnetu, un kko uzdrukāt un izprintēt – man pat pietiktu ar Ubuntu, kgan ja gribētu maksāt, tad Win7 ar nebūtu slikts! 😀
Ja tā, tad skaties
Es pats reiz mēģināju uzlikt makosu uz vmware, bet vienā brīdī vienmēr viss nofrīzoja un apnika čakarēties. Tāpat šaubos vai tas būs tā vērts. Tikai “Es to varu” dēļ to ir vērts mēģināt.
Edit: Ar MAC esmu uz lielu Jūs, tātad man arī nav īsti saprašanas ko meklēt.
atceros, kā mario graizām uz ātrumu,kurš ātrāk iziet :d
shady… tātad Tev ir paveicies! Citiem cilvēkiem Windows ir ikdiena, jo Win ir līderis (daudz kur)… pagaidām…
Sērkociņš ir aizdedzināts. Benzīnu studijā!
Preses relīzes