Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Kurš lops izdzēsa, un kāpēc?
Man tik dota zaļā gaisma publicēt tās kategorijas rakstu attiecīgajā foruma sadaļā, ko man varbūt vajadzēja arī pieminēt. Raksta saturs bija skarbs, bet tāda jau tā ideja. Oriģināli raksts bija domāts, tā teikt “citam avotam”, kad to pirmo reizi uzrakstīju, bet ideja tā pati. Izzināt lasītāja iezīmes, iegūt atsauksmes un kritiku, kopīgi pieņemt lēmumu par to vai tam būs vai nebūs būt. Nepiekrītu, ka vienam administratoram šeit būs kā teikt, tā darīt.
Viens admins mano zaļo gaismu jau deva, un ja atbildīgais par raksta izdzēšanu, ja Jūs esat rakstu saglabājis, apspriedieties savā starpā. Jo tā nebija savu kvēlo fantāziju izgāšana aiz nekā nedarīšanas, tas bija mēģinājums uzsākt iniciatīvu, atsaucoties uz administratora aicinājumu iepludināt šeit jaunu gaļu.
Tā lūk. Gribi izkauties, dod adresi. e-pasta adresi, nolikšu uz zobiem.
Albertino atgriezies?
Piemērs nav tālu jāmeklē:
– tu uzraksti rakstu, pieņemsim, bija slikts (nelasīju, nezinu, bet pieņemsim). Vai tāpēc uzreiz ir jāizdzēš? Bet pats galvenais bez jebkāda skaidrojuma?
– tu uzraksti šeit sūdzību, bet tā vietā, lai kāds tev kaut ko paskaidrotu, tev metās virsū vietējie un sāk braukt augumā.
Un tā notiek visā šajā portālā – veidot te diskusiju vai prasīt padomu forumā ir bezjēdzīgi, jo pretī tev nāk uzbraucieni un beigās vēl tu sabeidz sev ar to nervus.
Tāpēc necepies un paskaties uz to no malas – visi šie agresīvi noskaņotie visdrīzāk ir neapmierināti ar dzīvi un ne pārāk laimīgi. Lai taču viņi tad dzīvo, neņem galvā un ej tālāk 🙂
a) kāds zem pamatīgām ripām;
b) kādam problēmas ar smadzeņpodu.
Pareizi darīja, ka izdzēsa.
HeisaHopsa, tā arī darīsim. Varēju, protams, noformatēt visu šikāk, cenzūru apgāju un iespējams ar brīdinājumu par 18+ bija par maz, bet būtu cienīgi kādu paskaidrojumu atstāt, vismaz minimālas modifikācijas veikt pirms izdzēst tā vienkārši.
Murgi? Tu pat nenojaut, kas ir murgi. Salīdzinājumā ar tiem mans raksts bija zefīrs šokolādēs glazūrā, kurš acīmredzot daudziem neiet pie sirds. Ko jūs pie velna darījāt, kad lasījāt manu rakstu, masējāt un pretīgi to sev pašiem atzīt? Kā vēl izskaidro, ka nekādi nesapratāt raksta jēgu, nemaz tam uzmanību nepievērsāt vai pat nemaz neizlasījāt līdz galam, daži eksemplāri tajā jau atzinās.
Nu nav man rakstnieka talanta, nevaru piedāvāt Game of Thrones, bet šī nav profesionālā līga un ilgi ko tādu nebiju rakstījis, esmu stipri ierūsējis.. Bet stāsts bija sadalīts attiecīgi, lai izvērtētu, kura tematika katram vairāk iet pie sirds. Un es domāju, ka šeit uzturas intelektuāļi.. bet kā, lai izskaidro to, ka intektuālis nevar nolasīt zemāku intelektu. Iesakņojošies savā jomā un bliež vaļā citās pēc ExDec piemēra. Nu cūcība.
Kad ieraudzīju šo tēmu (virsrakstā bija pieminēts kaut kas par betona piedzīvojumiem), vēru vaļā, lai to izdzēstu, jo padomāju, ka atkal tas klauns (albertino) ir uzcepis kaut kādu drazu. Bet ieraudzīju pamatīgu teksta bļāki….sāku lasīt sākumu un sapratu, ka tālāk nespēju. Tā kā pašā sākumā neieraudzīju gaidīto – tēmu neizdzēsu, bet atstāju uz vēlāku laiku (ja komentāros būtu kņada, apskatītos pārlasītu un pieņemtu lēmumu).
Vēlāk tēmu izdzēsa mans kolēģis. Neko arī pārmest nevaru…
edited: samurajs pasteidzās
Preses relīzes