Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kurš šobrīd ir labs DVD rakstītāju ražotājs?
Lai gan daudz slikta dzirdu par samsung/lg ražojumiem. Tos laikam patiešām neņemt…
Plextor – daža tante saka, ka labi, bet pats neesmu saskāries.
Vel varu ieteikt LITE ON
Nu tiem LITE ON arī ir lētie un dārgie.. Vai ir reāla atšķirība dzelzim, vai tikai mārketings un pāris softiņi līdzi?
Arī es dzīvojos ar Lite-On lēto galu, bet klusuma ziņā gan nekā īpaši neizceļas pārējo vidū.
Nu pa 10-15Ls es nemaz nesapņotu par klusumu, tikai tik daudz, lai lasa/raksta visu, ko vajag. Un lai pirmajā nedēļā jau nenomirst.
Ja būtu Rīgā Plextor PX-L890SA, tad to droši vien paņemtu, bet nu nav (pareizāk, vieniem gan ir pa nepareizu ciparu gandrīz 60Ls, lai gan ražotājs rekomendē max 50EUR). Bet pa 25 jau tāds būtu ņemams.
Starp citu, Latvijā nemaz normālos LiteOn netirgo, ir tikai OEM lētie (122, 124 un 224), pie tam lētākais nemaz vairs nav viņu mājas lapā. No LiteOniem sanāk 124tais ņemams, jo LidhtScrube man nevajag. 15Ls šķiet pieņemama cena par tādu.
Visādi citādi, lielas starpības nav kādu to DVD rakstīkli ņemt. Visi viņi ir cenā līdz 15 Ls. Bet nu jā. Es ņemtu LiteOn.
Filmas arī uz tīkla HDD stāv, šobrīd kārtoju māju un nezinu ko iesākt ar CD/DVD kastēm. Gadiem jau nelietoju. Savā laikā pirku pa dārgo oriģinālos, bet tagad nekādus plusus tam visam neredzu. Arī BR diez vai oriģinālos pirkšu, jo viss tiek lietots pa vienkāršo. Lauki kā nekā…
Der arii tumshaakaam lietaam atsevikji modelji.
Der arii tumshaakaam lietaam
Kas ir “Tumšākas lietas”? Materiāls, kurš pasmelts no pirātu līča?
Starp citu, es arī lietoju LG DVD rakstīkli jau n-gadus.
Ir gan visādi argumenti, kāpēc to nevajadzētu darīt… galvenie – dēļ vibrāciju iekšējas absorbēšanas samazinās pozicionēšanas darbības precizitāte un dēļ metāls-metāls kontakta zaudēšanas samazinās siltuma novadīšana.
Anyone? [img]
Man ir ASUS DRW-1814, tas nu gan minimāli trokšņo. Pie DVD ripām to vispār nedzird, ja laiž CD uz 52X – tad gan dūc kā kamene 🙂 Jau 3,5 gadus bez problēmām.
Paskatījos, ka ASUS šobrīd ir par labu cenu. Hm. Arī tehniskie rādītāji labāki par liteonu. Š…emot vērā, ka mājās jau ir čupa ar ASUS tehniku, kas kalpo godam, varbūt pat ir vērts pamēģināt.
Preses relīzes