Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kuru labāk?
1. PLANET 802.11g Wireless Broadband Router, modelis: WRT-416 (54 Mbps), (Ls 20)
2. CANYON 150N Wireless AP Router, modelis: CNP-WF514N1 (Ls 22)
Ļoti stabils darbībā, un ne reizi nav nokāries. Arī pie lielas un ilgstošas slodzes.
Par Taviem minētajiem neko nezinu.
Es jau nu ieteiktu D-Link DI-524. 22 Ls.
Ļoti stabils darbībā, un ne reizi nav nokāries. Arī pie lielas un ilgstošas slodzes.
Par Taviem minētajiem neko nezinu.
Zinu par dlink rūteriem, mani interesē tieši starp šiem diviem kuru labāk, līdz 1. oktobrim jāizdomā no šiem diviem kuru. Nu tas 22 lati ir labāk itkā, bet kāda kvalitāte.
Pieļauju iespēju, ka abi divi ir nenopietna padarīšana. Es savulaik iegrābos lētā rūterī- laimīgs pēc tam nebiju.
tieši tāpēc jau es jautāju, kuru labāk, kurš kvalitatīvāks, lai neiegrābtos, bet tieši no šiem diviem variantiem man vajag uzzināt.
Ar to Planet viss itkā skaidrs- rūteris kā rūteris.
Ar to Canyon brīnumu… Pēc Tevis minētā, tas ir Acess Point rūteris- tātad nedaudz atšķirīgs no pirmā. Otrkārt iemetot gūglē “CANYON 150N”- nāk apjausma, ka neesi vispār korekti modeļa numuru ierakstijis.
Mr Death, ko sprēgā?! 😀 Piedavātajos variantos NAV D-link DIR-300. Otrkārt budžets ir 22 Ls, nevis 24.
Ar to Planet viss itkā skaidrs- rūteris kā rūteris.
Ar to Canyon brīnumu… Pēc Tevis minētā, tas ir Acess Point rūteris- tātad nedaudz atšķirīgs no pirmā. Otrkārt iemetot gūglē “CANYON 150N”- nāk apjausma, ka neesi vispār korekti modeļa numuru ierakstijis.
near ir pareizs modeli, tas ir šis
Iesaku nepirkt nevienu, naudu samainīt uz EUR un aprakt dārzā, līdz tiek piekrāti klāt ~5Ls.
Labs SOHO (small office, home office) rūteris ir tāds rūteris, kuram var “iebakstīt” cilvēcīgu firmwāri.
Man patīk DD-WRT. Neviens no taviem brīnumiem to neabalsta.
Ieteiktu Linksys, bet vajadzēs lielākas investīcijas.
Mr.Death ieteiktais DIR-300 arī nav zemē metams (DD-WRT uz tā strādā un cena laba 😀 ).
Visiem normāliem variantiem ir kas kopīgs – tie maksā no 25Ls uz augšu.
Atgādināšu, ka mēs neesam tik bagāti, lai pirktu lētas lietas.
Man patīk DD-WRT. Neviens no taviem brīnumiem to neabalsta.
Pastāsti, lūdzu, kas ir DD-WRT, un kā notiek viņa “iebakstīšana” rūterī? Un ar ko viņš ir tik labs. Viņu mājaslapā es jau paviesojos. Tapēc gribu uzzināt reāla usera viedokli.
Cena gan nokritusies – vēl pirms mēneša bij pa 30ls, uz atlaidi dabūju pa 20ls! 🙂
Tieši šis Canyon modelis meičai strādā kā nākas jau 2 mēnešus! Kad konfigoju un testēju pirmajā dienā, spēju apraidīt savu privātmāju un pagalmu ar WiFi – takā nevajadzētu būt sliktam! Par otru neko nezinu! Un meiča ar nav sūdzējusies par rūtera funkcionēšanu! 🙂
Cena gan nokritusies – vēl pirms mēneša bij pa 30ls, uz atlaidi dabūju pa 20ls! 🙂
Paldies par info, es ar tieši uz šo sliecos, es arī caru zināmiem cilvēkiem ar atlaidi. 🙂
Pastāsti, lūdzu, kas ir DD-WRT, un kā notiek viņa “iebakstīšana” rūterī? Un ar ko viņš ir tik labs. Viņu mājaslapā es jau paviesojos. Tapēc gribu uzzināt reāla usera viedokli.
Es jau biju šajā forumā rakstījis par savu pieredzi ar Linksys. Ļoti labi aparāti, bet ar savām “kaitēm”.
Viena no tām ir rūtera nokāršanās vai performances zudums, kad tiek veidotas daudzas konekcijas (nelaimīgie torrenti to māk izdarīt).
Problēmas ir elementāri risināmas – ieliekam DD-WRT.
Konekciju problēmas pazūd. Profilakses pēc var ieregulēt auto-restart reizi nedēļā, lai nedaudz atdziest
DD-WRT rūtera iespējas nedaudz advancē, par tām var palasīt šeit
Ar parasto firmwari varēsi kapāt zemi, bet to nepanāksi.
Ja web tiek pārlūkots ar drebošu roku, tad pietiek ar jebkuru lētāko štruntu, bet tas nenozīmē, ka lietotājs nevar pēkšņi kļūt par “aptrakušu kačātāju” un tad nauda būz izmesta vējā.
Ja dara, tad dara visu kārtīgi un uzreiz, nevis ekonomē dažus latus un raud.
Ja web tiek pārlūkots ar drebošu roku…
Tu domā Adult-Content saitus? 😀
Es kā reiz esmu uzlicis aci uz DIR-300, tādēļ jautāju par to DD-WRT. paldies par info.
Preses relīzes