Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kuru radio klausaties ar interneta starpniecību?
Un kas ir skaņa ? Tās pašas svārstības- vilņi, vien ir. Kurā klasē tu vēl ej ?
101 vai SWH Rock, bet kopumā Internetu lai klausītos radio izmantoju samērā maz, ikdienā radio skan mašīnā.
Nu man tieši tas pats, tikai vēl LR1 nāk klāt, jo bieži gadās braukāt pa attālām vietām (un pats dzīvoju tādā), kur ne 101, ne SWHRock naff dzirdami.
A tā parasti Skonto kaut kur fonā grabina. Nu, un LR1, protams.
keep powning keep powning :>
Ä€, vēl paretam var izmantot PSP clip player, konkrētāk to vienu, kas izmanto shoutcast un saucas Rock, tikai tur ir tāds prikols, ka dažas reizes sanācis, ka ieslēdzot sāk skanēt tādi gabali, kas ir nevis roks, bet gan Eiropas Sūdu [Hitu] Stacijas parastais repertuārs 😀
P.N. Tas Death FM būs jāiečeko. Es tikai baidos, ka par to sajūsmā būs mans istabas biedrs, ne es, mūsu instrumentālās gaumes pārklājas ar pašauru sektoru 🙂
2: EHR
3: Star FM
Nebaidies, sitamo šķīvju skaņas atšķiras arī starp 320 kbps mp3 un flac – tikai vai nu vajag puslīdz ciešamas austiņas, vai tās pašas S-30B.
Negribu tevi apbēdināt, bet S-30B ir viens no baisākajiem draņķiem, ko vispār kādreiz ražojusi RRR. Ne augšējo, ne apakšējo frekvenču. Viens sauss un truls būķšķis.
S-90 jau ir tuvāk patiesībai. 🙂
Ja gribam staipīties, kuram labāka skaņu kārba, taisām jaunu topiku, VEF fanātiem nāksies nosarkt, ir, jau ir tie šķībacainie krutāki, tikai tās cenas… 🙂
msh
Negribu tevi apbēdināt, bet S-30B ir viens no baisākajiem draņķiem, ko vispār kādreiz ražojusi RRR. Ne augšējo, ne apakšējo frekvenču. Viens sauss un truls būķšķis.
S-90 jau ir tuvāk patiesībai. 🙂
Nu jau jau reiz ir tāds draņķis, kam nav ne apakšas, ne augšas, tad sanāk, ka tu lieto klasiskos 2.1 vai 5.1 grabuļus – mikroskopiskas tumbiņas, kas dod daudz augšu [bet vidus izpaliek] un tāda kastīte, kas dod daudz daudz “prrrr prrrrr prrrr” 😀
Jā, ar S-30B basiem apdolbīties nevar. Bet to tehnisku iemeslu dēļ var saprast. Mēs taču arī negribam, lai opelis corsa 1.0 spētu atvilkt uz 200 kmph? 🙂 Augšu “iztrūkums”, pieņemu, ir atkarīgs no tīri indivduāliem lielumiem – varbūt kad palikšu vecāks, man arī vajadzēs lai skaņa pa pusei sastāv no augšu “džššššš čšššš džšššš”, ko panākt ar četriem tādiem pīkstuļiem, bet patlaban pietiek ar vienu katrā tumbā 😀
Bet es rādžu neklausos. Mājinieki gan žvadzina LR2 un Skonto, bet vienīgā cienījamā latviešu mūzika ir Labvēlīgais Tips, tāpēc es saviebjos katru reizi, kad tas rādža pļerkst 😀
lai sajustu atšķirību starp 320kbps un īstu FLAC, nevajag nekādu ūberaparatūru, uz savas ~30 Ls vērtās skaņu sistēmas un tā lētākā gala Senheiser (pirms tam arī Philips) austiņām varu labi sajust atšķirību
ABX testā Tavs placebo efekts tik ļoti smagi iesūkātu :> daiļdzirdīši atradušies :>