Esmu nolēmis pirkt (jā pirkt! 🙂 ) Windows 7.
Ar nožēlu jāatvainojas visai linux kopienai, bet man jūs jāpamet 🙁 Iemesls tikai viens – ilgi uzticamais ubuntu nespēj darbināt tās programmas un aparatūru kura man tagad būs jālieto, kā arī esmu ticis pie jaudīgas videokartes, un pa retam gribētu pakavēt laiku pie jaunākajiem datorspēļu garadarbiem.
Tākā pēdējā laikā esmu kļuvis pilnībā legāls (virtuālajā pasaulē), uz tādiem veikaliem kā piratebay vai newoutlaw lūdzu nesūtīt.
Bet galvenais jautājums ir šāds:
Netieku skaidrībā kuru versiju no W7 man vajag.
Skatos uz trim versijām: Home Premium, Professional un Ultimate. Ä€rzemju forumos man sastāsīja, ka Home Premium neņem pretīm Cubase nepieciešamos draiverus M-Audio skaņaskartēm. (Kas man ir vitāli) Tātad paliek Professional vai Ultimate. Un te nu esmu nedaudz apstulbis. Man neder nedz OEM nedz Upgrade versija. Tātad vajadzīga Retail.
Dateks mājaslapā pie Retail programmatūras sadaļas ir pieejama šī Professional versija:
Savukārt pie tās pašas (Retail) programmatūras sadaļas ir iebāzts šis:
Bet pie papildus specifikācijas ir norādīts ka licence ir “Upgrade”. WTF? Cik vispār latvijā vidēji maksā Professional un Ultimate (Retail) versijas un galvenais – kādas ir būtiskākās atšķirības starp Professional un Ultimate versijām?
Š eit smuki parādīts kas ir kas:
P.S apskati šo + tabus
Garais: Nesapratu tavu sarkasmu.
ārsts tev pateiks īsto versiju.
Skatos, šeit savairojies diezgan padaudz mac-beton wanna-be-s & copy-cats. Veiksmi dzīvē!
Un ieteikums guitarman – vecīt – takš paņem un novelc no torr-netiem to home premium un pamēģini
Pie tam – man personīgi nu galīgi negribas ticēt, ka HP kkas nebūs ar draiveriem. Kodoli tak sistēmām visām vienādi (ir kkādi ierobežojumi, protams, uzlikti, bet tas vairāk jūtams starteram un home basic, pie tam skar atmiņu un, liekas, kodolu utilizāciju), tik frontendā kkas pamainīts un kkādi servisi piemesti.
atbalstu shb- variantu – nopumpē un pārbaudi pirms nopērc.
Vai arī man ir kļūdina informācija?
Preses relīzes