kuveitas hakeri uzdarbojusjies :>

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki kuveitas hakeri uzdarbojusjies :>

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

https://firsthost.lv/

Ieejot simpatizee tas austrumniecikais muzoncjiks fonaa, bet kopumaa garastaavoklis sjodien uzlabojaas. :> sveiciens kuveitiesjiem!

web33
    Participant

Man tur kkādus .tmp failus pieprasa nekas nenotiek

Evers
    Participant

Skaisti pastrādāts.

Quote:

#.. HacKed JusT For 4 test your security ..#

Betona kuveitas brālēns tātad tas nav. 😀

daGrevis
    Participant

Quote:

HacKed JusT For 4 test your security

He, he… 😀

daGrevis
    Participant

Evers apsteidza! 😀

Evers
    Participant

Jau novērsts.

Evers
    Participant
    grisha
    Participant

#.. HacKed JusT For 4 test your security ..#

Shis kjuudainais teksts jau vien liek domaat par anglju valodas nezinaashanu. Kaapeec izmantot divreiz vaardu “for”?

Macbetons esot izlaists briiviibaa, gan jau tagad atriebjas visiem tagad 🙂

daGrevis
    Participant

4 gluži nav “for”, bet jā, taisnība Tev ir. Tikai tagad pamanīju. 😀 Nu gan jau, ka uz ātru roku darīts… 😀

KristoZ
    Participant

…un vispār tos divus “for” un “4” vajadzētu aizstāt ar “to” jeb, kā “īstam HaXxOrZam” pienāktos, aizstāt to ar “2”. 😕 Mja.

grisha
    Participant

GAn jau kaadam vieteejam nepatika. Peec skriina redzams ka kaads pokemons paspeeleejies ar viegli uzlauzhmu, visticamaak ka vieglu paroli, lapu. Pat ar anglju valodu vinjsh nedraudzeejas. Veel paaris momentus pamaniiju ko angliski runaajoshie neizmanto.

100% ka tas ir vieteejais. Kaut kaadiem araabiem, nevienam neintreseejosha lapele, neintresee un neintresees.

Hmm, varbuut pashas lapeles reklaama? Cik pavirshi apstiijos, tur cenas uzskruuvetas. Taa ka liktu uz pashreklaamu.

WerNeo
    Participant

Nu… ja pašreklāma, tad jāpasmejas par viņu reklāmas speciālistiem. 😀 Gribu redzēt, kurš pēc tādas “reklāmas” uzticēs viņiem savus datus.

Mr.Death
    Participant

WerNeo, vot par sjito fraazi tev mazais triislitriigais alinsj. :>

WerNeo
    Participant

Tev arī bučas. 🙂

daGrevis
    Participant

WerNeo, heh… 😀

root
    Participant

Meh, pirms kāda pus gada kad LIT serveriem uzbruka Turki, tad gan joki bija plāni :} Labi ka tajā brīdī sēdēju pie konsoles un laikus pamanīju, ka webmail skripts tiek smagi defeisots. Pats gan biju vainīgs, uzliku webmail skriptu, kuram bija beidzies support laiks un laikam bija palicis kāds bugs, tik interesanti, cik ātri to uzķēra- pēc apmēram 6-7 stundām pēc uzstādīšanas. Tad jau veiksmīgi atkāvos, nokilloju apači, atslēdzu webmail, ieslēdzu Apachi un uzbrukums beidzās. Bet pēc IP aizrakos diezgan dziļi defeiseru teritorijā, atradu i pašu defeiseri, 1981. gadā dzimušu Turcijas pilsoni, i kur šams Turcijā dzīvoja i kur mācijās un beigās aizrakos līdz kaut kādu morāli atsaldētu fanātu mājas lapai kur veselām kaudzēm bija šādu defeisotu lapu url. Toreiz sagatavoju visus materiālus un laipni atdevu DP un Turcijas vēstniecībai aizsūtīju. Vēlāk tā dziļāk izpētot to viņu forumu secināju, ka šamiem ar prātiem toč viss nav mājās, ja ne gluži Alquaeda bet nu diži šamie tur neatpalika. Atmosfera arī tāda, itkā būtu nonācis allaha svēto karu cietoksnī ar pāris tūkstošiem bārdainu psihopātu kas jebkurā laikā ir gatavi apgriezt sprandu katram neticīgajam. Pretīgi. Tiem kam ar viņu valodu sliktāk, aber šeit ir google tulkots skrīns no viņu foruma.

Iedomājoties vien, ka tur miljons šitādu pajoļu atrodas un katru dienu to vien dara kā berzē rokas lai tik ieriebtu kādam neticīgajam, man sagribējās vemt. Līdz tam es tiešām tāpat kā jūs uzskatīju ka daudz šo uzbrukumu ir feiki PR triki. Bet pēc šitā es nu jau 2 padomātu pirms par zemu novērtētu musulmaņu ***prātus un ģenētiski iedzimto vēlmi uz problēmu taisīšanu citām tautām.

Mr.Death
    Participant

Fakts jau kaa sen zinaams, ka tiesji open source ir pilla ar visaadu zarazu – atliek tik uzstuteet kaut kaadu forumeli, joomliigo cmsu, eveikalu vai tml. un nebuus pat gads jaagaida, kad paarskries paari kaads automatizeets bots – caurumu mekleetaajs, vai iemaldiisies “allaha kaujinieks” un uzliks visam cmuku ******.

Runa iet tiesji par web skriptiem – it iipasji taadiem palielaakiem, kur gruuti, speciaali nemekleejot, pamaniit, ka kaadaa vietaa staav caur base64 nokodeets backdoors. ir pat redzeeti koda fragmenti, kas pasji periodiski suuta info uz “autora serveri”.

Evers
    Participant

tpu tpu tpu, manu (ganjau caurumaino) WP lapu nevien neaiztiek, jo lāpīt caurumus es nejēgtu 😀

Aldis
    Participant

Man no Rumāņu puses blieza gan pa FTP, gan pa citu servisu portiem. +/- jau tā slimība ir pārgājusi, protams, nav patīkami, ka piemēram viss ir sakonfigurēts un serverim labi strādā – a vienīgais kas traucē, ir kaut kāds botu tīkls, kas sēž uz servera konekcijas, un nemaz jau tik vienkārši nav tādus bloķēt – IP mainās ik pa mīļam brīdim, varbūt vēl sēž caur prokšiem.. e.t.c.. Un tad arī rodas sūdzības, ka kāda no manām lapelēm bremzē par pie 60mb/s up/down optikas, jo pašas serverkastes pagaidām arī nav man neko diži žiperīgās.

Bet tādi izdzimteņi laikam pilns… Mums ta te viens McB, un vēl pārītis dīvainīšu, a citās valstīs tiešām, varbūt ka ap pāris tūkstošiem tādu.

root
    Participant

Aldi, dari kā es, nomaini defaultos portus. 😀

Lai gan domāju drīzumā pieņemt vēl drastiskākus mērus- likšu tīkla filtrus uz visiem iespējamajiem servisiem, lai useri adminpanelī autorizē savas IP adreses lai tiktu tur pie FTP, SSH etc. Citādāk nav aršana, jau esmu iemanījies dzirdēt pēc cietņa, kad kaut kas notiek. Kā sāk griezt, tā jā, skaties, atkal botu bars mēģina FTP paroles uzminēt.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā