Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Laba bezvadu pele
[img]https://fotohost.lv/images/v71pm6roe5u066rfngv0.jpg
Man ir šāda: Apacer M821 – maza, viegla, baterijas iet kadus 3 mēn., kalpo jau 4 vai 5 gadus.
Logitech M705
Mūsu internetveikalos maksā sākot no apmēram 23Ls. Ieliekot duracelus bateriju darbības laiks apmēram 2gadi (ir pārbaudīts). Strādā praktiski uz jebkuras virsmas, ja nu vienīgi stikls un tādas nav īpaši pa prātam.
Un izmērs arī ir kā normālai pelei, nevis kā tiem s..m, ko parasti dod līdzi portatīvajiem, kas ar diviem pirkstiem jātur.
Pēc pieredzes varu ieteikt logitech produktus. Un, kungi, bezvadu peles laptopiem ir daudz praktiskāks risinājums!
Runājot par svaru brīdī kad tiek ieliktas baterijas. Te ir jāskatās cik sabalansēta ir pele un jāprasa ko tu ar viņu dari 🙂 Geimošanai? Jā, baterijas rada papildus svaru un ja pele nav sabalansēta, tad var būt atsvars uz vienu vai otru pusi to atraujot no palikņa, kas var būtiski traucēt (Rodas jautājums kāpēc pele tiek atrauta no palikņa. Te atkal varētu sākt runāt par virsmu/palikņiem, peles sensitivity, kas arī ir ļoti svarīga tēma, ka par to varētu rakstīt veselu grāmatu). Tajā pašā laikā daudzām profesionālām geiming pelēm nāk līdzi atsvariņi, kurus var ielikt ja vēlies sajust kaut kādu pretestību pelei, kas atrodas zem tavas rokas. Tātad, atkarībā no patērētāja prasībām, tad reizēm jūtams peles svars pat var būt noderīgs.
Varētu turpināt bla bla bla par šo ilgi un dikti.
Vidēja/maza ķepa -> Logitech V450 (mans favorīts).
Praktiski jebkas no M sērijas.
Geimošnai: Razer Orochi 2013 (diemžēl pavisam cita cenu kategorija), kuru var darbināt gan ar vadu, gan baterijām. Par šo modeli gan jāska, ka ieliekot baterijas ir jūtams, ka peli atraujot no palikņa tiek dikti vilkts uz atpakaļu. Pareiza palikņa izvēle šo problēmu atrisina.
Izvēlējos Logitech M705, izskatās kā lielisks pirkums.
Jau atkal uz Notepadiešiem var paļauties, lai ieteiktu labu risinājumu. 🙂
un kad laptops pie tv pieslēgts, tad izmantoju šo komplektu (microsoft wireless desktop 800 ~30€):
VĒL VIENS iemesls, kapēc vajag lapsim wireless visu, nevis ar vadiem 😛
Ko var teikt par abām pelēm – kāds vēl liekas svars? Abas griežās pa vienai AA baterijai. Baterijas tur ilgi. Slīd forši, rokā gulstas ērti un negļuko.
Es arī laptopa un iPad dēļ wireless tumbas nopirku, lai pēc iespējas mazāk vadi būtu. 🙂
sākas
Mans peļu “arsenāls”: laptopam Logitech M150, kopā ar bezvadu klavierīti – ir situācijas, kad šāds komplekts ir neaizvietojams. Lielajam datoram – arī Logitech, iekšā rakstīts LZ710A5, jau kāds četrus gadus kalpo, totāli nodilusi no lietošanas, bet darbojas nevainojami. Cenas neatceros, bet lētas nebija… īpaši dārgas arī nē; spēlēšanai datori praktiski netiek lietoti, tāpēc neko ekstrā smalku nevajag.
Mazais unifying recievers – tā kā nekas nekarājas! Vienīgais priekš manas rokas drusk pa mazu ikdienas lietošanai, bet sievietes rokai tieši laikā! Būtībā iesaku dajebkuru Logitech bezvadu peli uz unifying tehnoloģijas.. viss atkarīgs cik liela tevi apmierinātu.
Uz satcionārā lietoju PerformanceMX bezvadu peli, bet ieteikt varētu tev mazo brāli –
‘darkfield’ tehnoloģija ķer visur pat darbojoties uz mana loga stikla un spoguļa varu spēlēt FPS bez jebkādām problēmām!
Bluetooth neiesaku – dzirdēts ka pārak daudz traucēkļi mājas apstākļos BT savienojumam ir un savienojums ‘raustās’ kas attiecīgi arī uzreiz ļoti pasliktina peles funkcionalitāti.
Preses relīzes