Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Labs teksta redaktors – Notepad++ 5.4.5
Programmai ir daudzvalodu atbalsts, vairāku dokumentu rediģēšana vienā logā, iespēja meklēt tekstā utt.
Stabilajā versijā izlabotas kļūdas, kas saistītītas ar sintakses izcelšanu Pascla un Scheme valodās, un ar vadības ikoniņām un palīdzībā.
1. Fix plugins shortcuts not working bug.
2. Fix the tooltip on toolbar display bug for the plugins icons.
3. Fix a crash that was occurring when searching in files from a deep path.
4. Fix a crash issue (Unicode binary) while close Notepad++ with an RC file opened under Chinese Xp.
5. Fix Pascal and Scheme syntax highlighting problem (fixes in styles.xml).
6. Add SQL folding capacity.
Kad spiežu new file, nevaru nodefinēt, kurā valodā es to gribēšu rakstīt, php, html, c++, perl or java.
Tālāk…
Kur tur ir kāds html toolis, kas inserto definētus kodus, nevaru atrast, tālāk.. kur ir spec simboli, tādi kā ÆËÜÛå, man ja kaut kas jāraksta daudzvalodu atblastā, kaut kas jāpalabo ir ļoti ērti, ātri un vienkārši pieņemsim dabot vācu umlautu.
Plus pa visu, automātiski veidojās *.bak fails, ja nu kaut kas nojiet greizi, man ir auto backup. 🙂 Dažreiz traucē, bet tā samērā noderīga lieta.
Tālāk, tavā softā ir tāda lieta kā project menedžeris? Nevarēju atrast. 🙂
Plus, ja aptana nerītu nedaudz resursus, būtu viens ellīgs editors.
Plus pieminēšanas vērts ir arī MS ražojums Web expresions 3
P.S. Katrs lieto ko grib, editplus lietoju jau divus gadus.
P.S. Spec for you, kādreiz arī bija phpbb core definējumi kā addons pieejami.
Ieej uzstādījumos un izvēlies default’o encoding’u kā UTF-8 Without BOM, un, kad glabā failu, nevis izvēlies apkšā tipu, bet raksti paplašinājumu pats, piemēram, page.php
Ok atbildēju uz tavu jautājumu.
Atbildi tākāk:
Ar ko notepad ++ ir labāks par manis nosaukto softu. Varu tik pateikt priekšā ko pieminēsi pirmais, nav maksas softs. 🙂
savējiem
Arguments: Notepad++ ir tabi, un ja viņi ir daudz, tapat nebremzē, un ir entie plugin’i FTP! 🙂
Izskatās, ka esat vairāk koncentrējušies tieši uz HTML/CSS/PHP, taču Notepad++ ir tā iespēja editot visu man zināmo un dažu nezināmo valodu dokumentus.
Preses relīzes