Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Labs teksta redaktors – Notepad++ 5.4.5
Skaidrs, ka Frontpage rullē. Bet, manuprāt, vislabāk ir uztaisīt Wordā un tad Save As Webpage 😀
P.S. Un tur sintakses nav 😀 Tie nav argumenti. 🙂 Tā mēs varam močīt mūžīgi, bet kā jau man patīk ar savējiem kašķi nemeklēju, tikai ja paši palūdz 🙂
Varbūt palūko vēlreiz? :> Un kā jums džekiem ar 20-50mb smagu failu labošanu iekš n++? neaizrijas? :> he he
daGrevis: Kaut kas uz to pusi 🙂
Andress: Dažreiz sanāk 200 MB SQL ķidāt, prasīsi kur izrāvu, ir spec DB, tādas kā all world, coutries, cities db, tur tad arī nav problēmu 🙂
Plus es domāju, ka ja viņš argumentē to, ka notepad ++ ir sintakses, značit editplus tādas nav 🙂
Un XVI32 hex editors ir pats krutākais.
Offtopic, mļin 😀
Fox, padalies ra URL :> man šitadus db vajadzetu :>
Nu, piemēram, mana foruma pilnā db backup’s aizņem kādus 8MiB. Tikai 350 lietotaji… 🙂
Plus pievērs uzmanību pirkšanas sadaļai un arī noteikumiem par pirkšānu, bet kā es teiktu, nekas nav neiespējams 🙂
Tagad labi, ka izveidorta neliela world DB, protams ne tieši no tiem avotiem, bet ir baigi ok, patt draugiem.lv nav tāda sadalījuma 🙂 Visur liek userim definēt, jebal, tās ir auzas, būs sešās Rīgas, 10 Liepājas, piem Liepaja, liepaja, Liepaj, Libau, utt 😀
P.S. Padomā, kas draugiem darās 😀 vai myspace, tas ir tā, viņiem 100 MB droši sakrājās jau pirmajā stundā pēc saitu palaišānas 🙂
“Skaidrs, ka Frontpage rullē. Bet, manuprāt, vislabāk ir uztaisīt Wordā un tad Save As Webpage”
Pirms kādiem 7 gadiem tā arī rīkojos 🙂
Preses relīzes