Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Labs telefons pa lēto
šito trubu laikam njemshu! 😀
tikai pazvanīt
Tas savā laikā bija viens no krutākajiem telefoniem vispār un šobrīd vēl joprojām ir vienkārši klasiska vērtība.
Ibio, ne jau visiem ir vajadzīgs, lai telefonā ir iebūvēts anālais vibrators, 5 dažādu izmēru konservu attaisāmie un sapieru lāpstiņa.
Vēl krutāk būtu izmest laukā visus mp3 un CD pleijerus un klausīties plates ar gramofonu, kam tas gulbja kakls… arī tas klasiska vērtība! Un adatiņu laiku pa laikam pret ķieģeli uztrīt 😀
Vienīgais, kas attur pirkt vecu tel = baterija…:/ diemžēl tā ir. Lai arī var nopirkt baču, tas tomēr ir mēsls, kas neko neturēs…
Bez tam – runājot par plašu atskaņotāju – cik tādi taagd maskā? Ja nekļūdos, tad ap 300ls ++, jo tas tagad pieder pie ekskluzīvās tehnikas.
Kas jūs abi smadzenes šorīt esat pakaļā sabāzuši?
Tas savā laikā bija viens no krutākajiem telefoniem vispār un šobrīd vēl joprojām ir vienkārši klasiska vērtība.
Ibio, ne jau visiem ir vajadzīgs, lai telefonā ir iebūvēts anālais vibrators, 5 dažādu izmēru konservu attaisāmie un sapieru lāpstiņa.
tad es labaak 3310, nekaa shito. Un, manuprāt, ja kāds šitādu tagad nopērk pa 156 Ls, ir vai nu kkāds pensionārs kurš izlīdis no meža, vai kāds biezais pa “prikolam” 😀
Ja atcerēšos pateikšu modeli.
Ja pazaudēšu-nebūs nekāda bēda.
Un ir viens liels mīnus visiem man zināmajiem tel.-nav izdomāta ierīce,ar ko normāli alus pudeli ataisīt!!!
Un ir viens liels mīnus visiem man zināmajiem tel.-nav izdomāta ierīce,ar ko normāli alus pudeli ataisīt!!!
Ir, ja nemaldos, kkur lasīju… bet laikam kļūdos. 🙁
zelta vārdi, tāpēc alu dzeru no bundžiņām 😀
ja kāds šitādu tagad nopērk pa 156 Ls, ir vai nu kkāds pensionārs kurš izlīdis no meža, vai kāds biezais pa “prikolam” 😀
Nu pensionārs šito nepirks.
Prikolam varētu kādu veco labo Nokiju(kam čipu ar visu karti vajadzēja stūķēt iekšā.Pats tādu labprāt iegādātos,bet kur lai ņem normālu akumulātoru?)
156ls ir par daudz.80ls būtu pieņemami.Man darbā diviem večiem šitādi ir lietošanā.(atkārtoti iegādāti)
Biznesa klases truba.Nav ne vainas.Vienīgi cena neatbilstoša.
Preses relīzes