Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Lai dzīvo Latvijas Pasts – labākais pasts pasaulē!
Samuraja blogā
Par cik manam pastkastītes saturam nav tik viegli tikt klāt, tad esmu tikai par piegādi uz mājām.
Tas ir pilnībā atkarīgs no pasta nodaļas. Dzīvojot Mārupē, ne reizi neesmu piedzīvojis tos šausmu stāstus, kurus dzirdu – ka par viltotu pulksteni importa nodoklis jāmaksā kā par īstu, ka paka pazudusi utt..
Bet ir bijis tā, ka 2 gultņus ap 300 gramiem svarā iemet pastkastē, bet pēc telefona apvalka un citiem krāmiem pārdesmit gramu svarā jāčāpo uz pastu. Lai gan mana pastkaste ir droša un tikai priecājos tās reizes, kad sūtījums pa tiešo iemests.
Izdomāsi vēl nenākt pakaļ sūtījumam uz pastu- šiem būs jādomā kā atpakaļ sūtīt un jākrāmējas ar birokrātiju. A tā- še savu paku pastkastē un birokrātija tiek nocirsta saknē. Nepiš!
Un jā priecājos, ka atstāj kastē, nevis man jāiet uz to smirdīgo pasta nodaļu kur virmo bezgaisīga nāves smaka no visiem penšiem.. ej kad gribi vismaz 1h tanī smirdoņā jāpavada un pēctam drēbes jāmērc pus dienu vanišā savādāk tā pensionāru smaka pa visu māju izplatās….
Kolosāls gadījums – divas darbinieces, vecākā darbojas ar līdz galam neuzsildīta zombija ātrumu, jaunākā, redzot mani ar aizpildītu saņemšanas lapiņu izdomā pieņemt bez rindas (pensionāru kaudze, kas atnākuši papļāpāt vai nomirt), rezultātā izpelnoties spļāvējkobras cienīgu skatienu no vecākās darbinieces. Kopš tās reizes arī jaunāko vairs tur nav gadījies redzēt un cilvēku apkalpošanas ātrums ir apmēram 20 minūtes uz katru.
Un satarpcitu ķinietis jau man ir dabujis kadas 6 x sūtīt pa jaunu manu mantu jo neesmu sanēmis laikaa -protams beigas atnak divas ar nelielu intervālu aa man puj 40 dienas naak uz beigam ka minets pisos virsu kur mana manta…ta sie vainu naud ado vai sūt otreizA kopa tikai vienu reiz piedirsts esmu =nopirku DVD diskdzini un tudala kautka da zzina pazuda no pirkum uzskaites i uzskaite i protams nekads diskadzinis neatnaca – zaudejumi 9 $ un tas ar manir devis to respektu nežēlot pardevējus ….-Ir braķi ar atsūtīti tudal saku atravsi negativo atsauksmi par to meslu-ja no ta baidās un sūt vieta jaunu un pat vēl davanu līdz ja nemaldos dator pele bija davanaa…!:)
sava degviela ziemas apstaklos,daudzas atsakas vispar piegādaat pastu jo nav iereiķināts lauku ceļos nogrimšanas gadījums vai šlodoni visu laiku riteni spolē un bieži ar iedalīto degvielu paliek puscelā
Preses relīzes