Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Laikam GPU iet pa pieskari
Kadu bridi atpakal paradijas bugs vai ari nopietns bojajums – pec manam domam GPU.
Tatad atverot kadu resursu kas lieto GPU ( Video , spele , vai ari bildes ieksh google vai cita I resursa ) ekrans sak raustities , ja turpinot intensivak skatit bildes vai ari teiksim, skatoties video atvert vel speli , tad dazreiz si raustisanas noved pie kada krasaina cresha. Bruns ekrans ar svitram, peleks ekrans ar svitram.
Iedomajos ka draiveri varetu but pie vainas, bet tavu nelaimi citus draiverus , ka vien izstradataja – mana varianta gigabyte man neizdodas piedarbinat. Ati draiveri bildi padara neskatamu un asu.
Tatad kadas jums domas par so lietu ir ? Jamaina GPU ? Protams nekas WOW man sitema nav, tiri tads pec darba atpusties un paskatities video kompis.
MB : Asrock 990FX Extreme3
CPU AMD FX-4100
RAM : 8GB ( 2×4 )
GPU: Gigabyte Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 384Bit
HDD : Corsair Force LS SSD un kautkads random 2TB HDD
Skana: Sound Blaster Z
Ari Crystal Disc nerada SSD temperaturu:
HDD:
SSD:
Par SSD –
Google pirmais rezultāts:
Tev viņš reāli roku pieliekot pirkstus dedzina vai tikai softs rāda ka ir 94 grādi?
Par SSD – visticamaak programma, kas atteeelo graadus gljuko. Sjaam patiik taa dariit diezgan biezji, un ne tikai graadus raada nepareizi, bet dazjam labam SSD peec S.M.A.R.T datiem paraadiis ka metams jau kopsj pirksjanas.
Nu un kā tur ar kontaktu tīrību, ar monitora vadu? 100% ka viss kārtībā?
AMD draiveri vienkarsi padara atelu neskatamu.
Sodien pasutiju ASUS GTX 760 jagaida kad atnaks, ceru ka labos situaciju.
spilgtumu parasti regulē ar monitora iestatījumiem…
beigās izrādīsies, ka monitors aizgājis pa pieskari… 😀
Ar ieprieksejo karti bija taspats ar visiem HDMI portiem, normali stradaja tikai DVI ports. Jaunajai kartei visi porti dod bildi kura izskatas, ka 24bit bilde vai ari butu uzbasts kautkads gleznu filtrs . Viss ir gais itka izbalejis sajuta ka krasas tulit iedegs ekrana. Protams ar tv iestatijumiem ari meginaju mainit iestatijumus, bet protams , nekas baigi labaks nesanak. Screen shotu nevar sataisit jo uz cita datoru skatot so screenu viss liekas labi – iznemot ka mazliet miglaini.
Pats galvenais, ka bez draiveriem viss iet chotka un skaisti.
Nezinu ir saskatams vai nav bet foto reku :
Preses relīzes