Laiku pa laikam atslēdzas pele

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Laiku pa laikam atslēdzas pele

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Maris77
    Participant

Diezgan regulāri atslēdzas pele. Esmu licis citu peli, tas pats. Man ir uz otra cietā diska ubuntu, tas neko nemaina tāpat pele atslēdzas. USB izejas esmu mainijis, arī nepalīdz, ar pārveidotāju liku peli, peles izejā, tāpat nekas nemainās. Notestēju ar biossagent, sanāk šāda bilde:

https://www.fotohost.lv/images/uxcwna23biim9ig281lq.jpg

ob1
    Participant

Paskaties vai tam USB portam nav ieslēgts power managment, kas ļauj izslēgt to iekārtu, ja win liekas, ka to nelieto. Līdzīgas lietas gadās arī ar WiFi uz Intel čipseta.

aoma
    Participant

Maris77 wrote:

…Man ir uz otra cietā diska ubuntu, tas neko nemaina

kad jūs beidzot sapratīsiet, ka ne ubuntu, ne linux, ne slaka, etc., nav nekāda panaceja? Uz mana dzelža ubuntam labāk vispār neieslēgt nekādus efektus, momentā viss sāk kārties, lai gan videokartei atbalsts it kā ir.

Notestē labāk cieto.

P.S. Atvaino, bet šitas topiks man atsauca atmiņā pagājušo nedēļu, kad pēdējā kursa studente informātikā, rakstot kursa darbu, sēžot draugos un sazin vēl kur, pamanījās uzkarināt datoru un pēc tam smalkā balstiņā iečiepstējās: “man kaut kas pelītei notika” 😀

Priecīgus svētkus! 🙂

Maris77
    Participant

aoma tad Tu gribi teikt , ka man abi cietie diski vienlaicīgi uzkārās? Un kāds sakars parastai pelei ar ubuntu efektiem?

ob1 man tā pati problēma ir netikai USB portam, bet arī peles izejai, kā pareizi to sauc nezinu.

ob1
    Participant

PS2 ports to sauc. Paskaties, vai to neredz device manager. Ja redz, tad tas pats power managment.

aoma
    Participant

nē, abi cietie vienlaicīgi nemēdz uzkārties, tad jau drīzāk mātesplate. parasto peli – PS2 arī mēģināji? Un kas notiek no Live CD?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā