Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Laptopa izvēle.
Tātad vēlos iegādāties laptopu līdz kādiem 700 latiem. (Tak saprātīga cena labam porķikam vai kļūdos?)
Dators vairāk nepieciešams darbam uz MS Office, dokumentu rakstīšanai, i-neta izmantošanai, kā jau darbam. Priekš spēlēm it kā nebūs paredzēts, taču uz video karti acis negribu pievērt.
Skatos tā lai laptops kalpotu man vairākus gadus (vismaz 5) un nebūtu jābrīnās, ka viņš jau galīgi novecojis pēc parametriem.
Domāju, ka būtu labi, ja SSD būtu iekšā, ne? Rēķinoties, ka tikai dokumenti uz viņu lielākoties glabāsies, tad ar 120 GB varētu pietikt.
Es īpaši neko daudz nepētīju. Piemēram šāds:
Ko sakat par visiem parametriem kopumā? Varbūt varat palīdzēt atrast kaut ko labāku, vai šis pats jau labs?
Ceru, ka būs labas atbildes no laptopu ekspertiem.
Paldies.
Palasīties un salīdzināt procesorus var šādi –
Dell Latitude, Dell XPS, Lenovo ThinkPad T420 vai T520 (atkarībā no izšķirtspējas). Tāda būtu mana izvēle.
par SSD – Intel vislabāk, jo uzticamāki. Mazāk īpašnieki sūdzas. cenu atšķirība nav tik ļoti liela no citiem ssd.
Kukarambs, zinu, ka kaut ko ne tā iepsējams pateicu, taču ei Tu dirst!!! Konkurēti pa taisno. Negaidi rītu. Vismaz man labāk no rītiem patīk. Labāk būtu atvēlējis 5 minūtes normālai atbildei, nevis cita cilvēka nolikšanai, jo redz tev zināšanu krāns ir lielāks, esmu sīks pokemončiks, kurš neko nejēdz.
Visu cieņu.
Cilvēkam nav ne jausmas par konkrētiem dzelžiem un to pielietojuma iespējām, bet lūk, vajag.
Kaut gan – kāpēc pirkt Volkswagenu, ja var Bugatti ? Tas nekas, ka tikai līdz tuvākajam veikalam pēc piena būs jābrauc :D.
m_janis, tipa pats visām mantām, ko pērc&lieto baigi pārzini visas tehniskās iespējas? 🙂 skaidrs, ka ne visi zinās, ka mašīna darbojas, kā ledusskapis darbojas, kā māja uzcelta vai kā dators darbojas.
Redz, tehnoloģijas attīstās un programmatūras arī. Visādas pamatlietas kā skype, pārlūkprogas, un visādas citādas progas mēdz rīt arvien vairāk un vairāk resursu. Tā kā labāk nopirkt kaut ko ar rezervi, lai rīt kompis nesāktu bremzēt pie katras dokumenta atvēršanas. Acīmredzot cilvēkam ir piķis un skaidrs, ka grib ātru, klusu, kvalitatīvu portatīvo, kas būs lietojams vismaz 5 gadus. pie dirsas visi tie sūda pielietojami, max iespējas n shit. galvenais lai kaste strādā, nebremzē, pašam patīk.
Autoram viennozīmīgi iesaku ņemt lielāku cieto nekā 120 gb. gan jau ar laiku sakrāsies visvisāda draza. Diez vispār par 700 latiem nāk jauni portatīvie ar tik maz ietilpīgiem diskiem? 🙂 tā kā šeit visādi betoni smird komentos, aizej uz dažādiem elektronikas veikaliem un izjautā pārdevējus, kas viņiem liekas tāds labāks un tad jau skaties, kas labāk tīk.
Preses relīzes