Sākumlapa › Forumi › PC modings › PC modings › Laptopa moddings
Taanu sanaaca ka manaa riiciibaa nonaaca ljooti beediigaa staavoklii esosh FujitsuSiemens Amilo A1650G lapsis ar sasistu ekraanu, izvarotu klavieri un ar tendenci paarkarst un izsleegties un truukstoshaam entam skruuviiteem no korpusa kuru sagaadaashana prasiija lielas probleemas
saakumaa bij doma wnk vinju nedaudz notiiriit un dabuut jaunu ldc matricu, lai buutu kaut nelielaa darba kaartiibaa. Taa nu saaku mekleet matricu un necereeti aatraa laikaa man piedaavaaja lieotu par nieka 10ls ar nelielu defektu bija izdegushas 3 pikselju rindas, bet tas darbam netrauceeja un cena bija ljooti laba
tad izdomaaju ka vajadzeetu paniekoties tomeer ar lapsha izskatu un izdomaaju vinju paarkraasot wnk peleekaa kraasaa, lai nav tik briesmiigs un saaku paleenaam jaukt visu aaraa un gatavot kraasoshanai
iznjeemu aaraa Fujitsu Siemens logo un aizshpakteleeju radushos caurumu 😀
tagad saakaas kraaoshanas darbi
gala rezultaats man galiigi nepatika deelj kraasas lapsis izskatiijaas kaa pirms 10 gadiem razhots p2 pc
un izdomaaju paarkraasot melnu un vaaku apliimeet ar aadu tik diemzheel no shii darba procesa nav ne1 bilde laikam fochis nebija pakjeeries liidz pa rokai vai arii izlaadeejies
galarezultaataa sanaaca shaads te:
kad darbi gaaja uz beigaam biju sagaidiijis arii jauno klavieri un procha dzesi lapsim no ebay
visbeidzot vareeju visu kraameet kopaa un skatiities kaads buus kopskats 😀
gala rezultaataa sanaaca shaadi
nedaudz palietojot lapsi sapratu ka man vinjsh iisti nav vajadziigs un beigaas pardevu vinju cik zinu staaraadaa veel shodien bez probleemaam jaunajam iipashniekam
lai arī gala rezultātā lapsis izskatās pat ļoti OK ir vairāk kā skaidrs ka špaktelēt un krāsot tu nemāki 😀
klavieri arī prasījās melnu, touchpadu es arī būtu krāsojis 🙂
skaļruņ u/mic ieejas arī prasījās nokrāsot..
bet visā visumā super, dodu 7 zvaignzes 🙂
par balto klavieri speciaali suutiiju baltu lai buutu kaa akcents kopaa ar tochpadu 😉 un tochpadu nekraasoju arii deelj taa ka viends divi nobruzhaatos lietojot vinju ikdienaa 🙁
par to shpakteleeshanu 2 bildes no cita shkjuuninga
malacis jebkura gadijuma 🙂
par shviikaam shpaktelee wnk kaads gruzis bij patraapijies konkretajaa briidii ziekjeejot virsuu vinju…
balta klavieri njeemu speciaali kaa akcentu tik pat labi vareeju njemt melnu 😀
Preses relīzes