Laptopam ekrans balts!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Laptopam ekrans balts!

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    3Dklucis
    Participant

Laikam būs japerk LCD LED Screen Video Cable atiecīgam modelim!

Sākumā pie vāka aizversanas vai pieregulēšanas ekrans noģorgaaja/brižam pazuda….

izaardot un minēto kabeli izčamdot izpētot, tiesi pie enģes irskaidri redzmas nodiluma pēdas -nu ko izbužināju kabeli un saliku visu atpakaļ-pagajis nepilns gads lapsi centos neaizveert -pa retam naacaas kur paķert

Tadnu ir pienacis laiks,uzmeties balts ekrāns un nu vairs neko…

Ko teiksiet -tas taks ir kabelis?!

MeistarsUnVergs
    Participant

90% ka bojāts kabelis

un

100% ka tavi līkie pirksti pie vainas.

3Dklucis
    Participant

Atkal viens maaaauka izdzesis manu atbildi-kas man būs japievieno iegraamatotais srenshuts|!?

3Dklucis
    Participant

Ta vergs ,tu te dirsi ka man līki tirpekļi-tielīkie tirpekļi ir ‘aicer’ ražotaajam…maukaaam oblegati visi kabeļi jaizmorka caur vienu enģi……paskatoties uz otro enģi tur tāds plašums ka capuri izmest !

Nē maukām blēd video kabelis jaizļurkā cauri entajam laberintaiem+visam tam abi wirelless kabeļi,kuri pušu-man te bļedd japiekop dizainera darbs un jaštuko viņu vietaa …vis japaarvelk caur otro eņģei lai neatkartotos esoša vaina-

Nu nekas nujau vis kulē…kabelis jauns vieta protamsvis kulē,ja kādam intrēsē ātra piegadē tad kaimiņi Lietuvieši super visu noveido,nu nekas 15 eiro +iekš tās summas piegādes izmaksas,4 dienās prece klāt !!!

Takā vergs savus taisnos pirkstus pataisno vēl zem 5tonīga dampāmura!!!

MeistarsUnVergs
    Participant

Kāpēc kabelis bija iespiests starp eņģi tā, ka saberzās? Gadījumā ne tavi līkie pirksti viņu tā iespieda? A ja nē, tad gadījumā ne tavi līkie pirksti noslinkoja un neizlaboja to situāciju? Jebkurā gadījumā tu esi vainīgs!

3Dklucis
    Participant

Pirmo reiz aparāts tika atvērts pagaisgad-tiki tamdel ka ekrans sacis midzinaties atsledzoties uz baltu -atverot to padarīsanu uz reiz bija skaidrs ka no piebašanas vis tas sapisies – wireles..2 vadi +video kabelis izmocīti pa vienu engi kur redzms ka ar laiku tam ta bij janotiek…. toreiz izbužinot video kabeli visu saliku atpakal ar domu kad atkal pazudīs tad kersies nopietnāk pie ta visa -nu ta ar bija toreiz melnais vireļu kabelis tik uz ekranizejuma turejas ,baltam apvalks jau aizkosts….nu tagat ataisot ieleikot jauno kabeli -wireļu kbelus parvilku cauri otrei enģei lai atkal nesapistu jauno video kabeli + blakus video kabelim dabuj ar asknaiblēm pietjuningot lai pat tam normala vieta–bļed es saku jo jaunaks modlis jo vis debilāks….299% tur nebij un nav manas vainas… 100% manas vainas šāja lamu rakstīšanā…

ruukjis
    Participant

Lapsim ekrāns balts… Hmmm… Tu esi mēģinājis savas vācu mākslas filmas skatīties sēdus? Tas atrisinātu divas problēmas uzreiz – nebūs nogurusi spranda no lūrēšanas ekrānā nedabīgā leņķī un nebūs balts ekrāns. Jeb tavs fetišs nepieļauj beigt kaut kur zem galda – tev kopā ar filmas protagonistu jābeidz šmarai sejā?

MeistarsUnVergs
    Participant

Es gan nezinu kā no praktiskā viedokļa, bet tīri teorētiski piešļākta dirsa datoru lietot netraucē. Vot ja smadzenes ir izpistas, tad gan ir slikti! Cik nav savulaik nācies remontēt datorus, kuru saimnieki viņus ik pa laikam mēdz apšpricēt.

3Dklucis
    Participant

Vēl te kautko dirš……

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā