Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Laptopam ekrāns balts un neparasts!
A man ir ar tadu pašu izmēru aicer luk kads
Nez iet kopā ?
Te tas video
Acer displeis derēja tikai aiz HP invertora,rezultāts identiski tāds pats…displeijam vienkarsi strādā izgaismojums! Acer matrica neiet kopa ar HP invertor štekeri kas sledzas pie HP matenes…Takā laikam tik būs lietojams ar staceonāro monitoru!
Redz kā ir,cilveeks esot tikai nomainījis HDD, palicis balts displejs,nav taaa izradijas kadrs kadram adevis ķipa ejoš japtopu bēz HDD,kadrs iemetis no sava mirona HDD n brīnās bats ekrāns,pardot šo lapto ritīgi izskatas ka ar to stekeri ir dimmbā…Manuprāt te nav ko visadus invertorus un ta vadus sūtīt jo lapsis tapat karsē kaut iztīrīts un termo nomainītas ,bet kustās …
Quanta alleges that AMD sold it defective chips for a series of laptops it made for Japanese computermaker NEC Corp. (TYO:6701). AMD won the integrated graphics contract on the laptops and sold Quanta integrated versions of its older Radeon Xpress X1250 GPUs — under the codename ATI RS600ME.
Quanta serves as the original design manufacturer for much of the laptop lineup of Hewlett Packard Comp. (HPQ), Apple, Inc. (AAPL), Dell, Inc. (DELL), Sony Corp. (TYO:6758), and Toshiba Corp. (TYO:6502), to name just a few.
Pēc pieredzes – visi pēc kārtas sākot no x1100 un beidzot ar HD4250, kur visizplatītākais bija tieši HD3200. Kādi tie codename, meklējiet paši – man šādi vienkāršāk izteikties, jo tilti viņiem ir no tās pašas spermas.
Ja paskatās kurā gadā iznāca nvidijas pirmie brāķi (GO sērijas) un kurā atija x1100, tad var savilkt paralēles, kas pie šiem failuriem ir vainīgs. Protams, sapratīs cilvēks tikai tas, kas lietas kursā par par pieņemtajām direktīvām. Ja tanī laikā 2005/6/7/8/9 gadā Intelim būtu 2x-3x jaudīgāki čipiņi – tie arī mirtu kā sēnes. Esmu redzējis šādus dažus beigtus inteļus, bet tas nokūpinātais/uzceptais procents ir mazs. Tā jau neviens pat par ATI/AMD negrib skaļi runāt kur vēl aizdomas par Intel.
Tā varētu būt ka šis kabelis vainīgs pie baltā ekrāna ,ja ritīgi zinātu ka kabelis tad jau ieks ebai varētu paņemt,nav jau dargs!?
Iet vienīgi ieslēdzot datoru, un pašu matricu pievienojot, kad dators slēdzas iekšā.. 😀 Bet, ja matrica jau pievienota, tad neiet.. 🙂 (Tas tāds sadomazohisks piegājiens, bet strādā)
Btw.. nav man bijusi saskarsme ar Samsung laptopu – bet ja kādam ir ar beigtu displeju, tad varu piedāvāt notestēt to matricu (jo zināms, ka uz samsung jamā iet), un ja iet, tad pa letām naudām varu atdot.. 🙂
Nu jā, neredzot to uz vietas, grūti pateikt – iespējams arī tajā jostā ir kaut kāds defekts… Sarauta kāda dzīsla, līdz ar to nav bildes..
Adevu sorīt atpakaļ! teicu ka uz monitora darbojas!Nesen zvanija ka bijusi aizvedusi pie licnzēta meistrera,:)Meisters nemaz nav vaļa skrūvējis,pateicis lai izmetot to veco lamatu :)!Moska betonam aizvest?!:D
Vienkārsi ja aparāts būtu mans es to vadu nopirktu jo 4 ero nemaz tik dasudz nav un ja tad neiet displeis tad pie vellna…!
Tā redz ir tai nabadzigajā valstī,kura čakarē to nabag cilveciņu uz nebēdu,dabon kautkadu lētu mēslu kam jau bija jaatrodas savalka itkā ejos ,bet tai patlaika neejoš tad tur djorgajas !Piemērs Es saku lai neterējas lai pivieno monetoru un lieto kamer jaunu vai sakarīgu dabū,a rez atbilde ka tas izskatīšoties,nu jopčik tad ei perc jaunu…Kaut ar tas monitors nav,lombarda par kādi 10 ero panem!
Preses relīzes