Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Laptopi izslēdzas 5 sekundes pēc ieslēgšanas
tev, beton, neliekas, ka sjajaa jomaa tev par iisu?
sjis arii uz matiisinju attiecas…
tev, beton, neliekas, ka sjajaa jomaa tev par iisu?
To es nezinu kamēr neesmu redzējis sapistos aparātus. Un ja arī kautko nezinu tad es zinu KUR nogādāt. Neuzskatu to par baigo prasmi, bet diemžēl 100% Latvijas datorspeciem tāda “prasme” pietrūkst. Viņi kautko vai nu sapis līdz galam vai izmet gružos uzreiz un priekšnieķelim pasaka – jŠpērk jaunc
Nav tik daudz jābūt autiskam cipariņam kā jāprot domāt ar galvu!
Elementāra loģika, man atnāk kompis ar problēmu. Tādu jau 3km attālumā viens ir risinājis. Ko es darīšu? Pisīšos pats no jauna veselu dienu vai aiznesīšu viņam un samaksāšu?
BTW, tavas teorētiskās zināšanas par elektroniku nebūt nenozīmē ka tev ir pa garu.
Nē, hi-end portatīvo nevar vis salikt ar ar 6100 karti, tas ir fiziski neiespējami.
Ja sadzird FreeNAS pīkstienus, tad jau var iedot kādam kas tikko nopircis kādu lodēšanas “stanoku”, lai piešauj roku. A ja nu sanāk?
Bet ja ne tad plate musorā vai donoru plauktā.
Kas jums Google banu uzlikusi? Man arī nav lielas sajēgas par tēmu, bet var tak palūrēt, kādi modeļi ar kādām specenēm nāk ar tādu un tādu dzelzi. x_x
Tvaju maķ, kā Matīss Loberts van der Ēriks atkal betonē 😀
Izskatās, ka ēzelis prātā būdams manu pm par šo tēmu esi ignorējis. :* mca, crow. 22 gadi un still noob :*
zažigajit
Preses relīzes