Laptopi izslēdzas 5 sekundes pēc ieslēgšanas

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Laptopi izslēdzas 5 sekundes pēc ieslēgšanas

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 42 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    root
    Participant

Atslēdz video karti un pieslēdz ārējo moni, if not, izņem cietni, tīkla karti, cd/dvd dzini, visu lieko, paprovē atkal, ja iekurbulē, pa vienam mauc atpakaļ komponentes un skaties, kas notiek.

drunk_lizard
    Participant

drunk_lizard wrote:

tev, beton, neliekas, ka sjajaa jomaa tev par iisu?

sjis arii uz matiisinju attiecas…

root
    Participant

Tev, lizardel, neliekas, ka esi šajā jomā par vecu? Un tas nav kompliments…

BOFH
    Participant

drunk_lizard wrote:

tev, beton, neliekas, ka sjajaa jomaa tev par iisu?

To es nezinu kamēr neesmu redzējis sapistos aparātus. Un ja arī kautko nezinu tad es zinu KUR nogādāt. Neuzskatu to par baigo prasmi, bet diemžēl 100% Latvijas datorspeciem tāda “prasme” pietrūkst. Viņi kautko vai nu sapis līdz galam vai izmet gružos uzreiz un priekšnieķelim pasaka – jŠpērk jaunc! A tas mudaciņš tic ar. Sekas redzam visās malās, vajag tik acis atvērt, viens nīd par maksātnespēju, otrs brēc ka peļņas nau, un padomājiet kapēc nīd darbinieki ka algas mazas. Clue/Hint – TAPĒC KA OFISAM LIEKIE IZDEVUMI!

Nav tik daudz jābūt autiskam cipariņam kā jāprot domāt ar galvu!

Elementāra loģika, man atnāk kompis ar problēmu. Tādu jau 3km attālumā viens ir risinājis. Ko es darīšu? Pisīšos pats no jauna veselu dienu vai aiznesīšu viņam un samaksāšu?

BTW, tavas teorētiskās zināšanas par elektroniku nebūt nenozīmē ka tev ir pa garu.

nevertell
    Participant

Bet māt, kā viņš pieslēgs monitoru, ja viņš atslēgs videokarti ?

root
    Participant

Oh, nepadomāju, ka viņam varētu būt tikai iebūvētā. okei, atslēdz LCD un tad ārējo moni.

drunk_lizard
    Participant

matiis, tu esi veel stulbaaks nekaa domaaju…

root
    Participant

o, pareizrakstības pazīmes. Alkohols beidzies?

nevertell
    Participant

Matīs, cik lētā gala laptopiem ir divas videokartes, ja neskaita jaunos īonus ? Un, pat ja ir 2/vairākas videokartes, tad tur ir 1/vairākas “firmīgās” un 1 inteļa videokarte.

root
    Participant

nu jā jā, labi :> es protams varu izzīlēt kas par lapšiem.

nevertell
    Participant

Nvidia 6100 izklausās hai end tu jū ?

root
    Participant

Ķipa salikt hi-end kasti priekš kaut kāda spec softa bez nepieciešamības pēc hi-end kartes nevar?

Crow
    Participant

Tvaju maķ, kā Matīss Loberts van der Ēriks atkal betonē 😀

Nē, hi-end portatīvo nevar vis salikt ar ar 6100 karti, tas ir fiziski neiespējami.

nevertell
    Participant

Tad nafig vispār kautkādu ne-inteļa videokarti ?

BOFH
    Participant

Bet nu vispār jau var izraut cietni, bet atstāt CD-rūmi, un paprovēt iebootot kautko mazu, piemēram FreeNAS CD. A ja nu lasa? 🙂

Ja sadzird FreeNAS pīkstienus, tad jau var iedot kādam kas tikko nopircis kādu lodēšanas “stanoku”, lai piešauj roku. A ja nu sanāk?

Bet ja ne tad plate musorā vai donoru plauktā.

Crow
    Participant

Jamiem ir Nvidia čipsets, tāpēc arī ne-inteļa videokarte. Atrodama iekš ziemeļu tilta, līdz ar to nav ko daudz lozēt, kas tur pagalam. Ķirzaks pateica otrajā postā, goddammit.

Kas jums Google banu uzlikusi? Man arī nav lielas sajēgas par tēmu, bet var tak palūrēt, kādi modeļi ar kādām specenēm nāk ar tādu un tādu dzelzi. x_x

BOFH
    Participant

Ta bled, klavier ierūsēs!

root
    Participant

Crow wrote:

Tvaju maķ, kā Matīss Loberts van der Ēriks atkal betonē 😀

Izskatās, ka ēzelis prātā būdams manu pm par šo tēmu esi ignorējis. :* mca, crow. 22 gadi un still noob :*

Crow
    Participant

Nu mani Misters Haids pēdējos 10 gadus ir licis mierā, par to nesūdzos. Vajadzības gadījumā tiešām būtu noobs, tādu stiķi paraut nevarētu 😀

Wuu
    Participant

trolololo atkal zažigajit, hi-end jobcik…

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 42 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā