Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Laptops līdz 300Ls
Nepieciešama laptopa iegāde līdz 300Ls. Parastai mājas lietošanai, darbam, internetam. Varbūt varat ieteikt izdevīgākos piedāvājumus. Pagaidām skatos uz i3 procesoru, bet līdz 300Ls tikai ACER var dabūt, varbūt tas i3 nemaz nav vajadzīgs?
Š ie ir varianti, kurus atradu.
Vispār portatīvos kompjus izvēlās pēc ventilācijas un vajadzīgajām ieejām/izejām nevis Īcipariņiem.
Un ar Asusiem prātīgi, daudziem klaviatūras konkrēti sūdi.
macbeton, apnikusi man Tava nepamatotā pret-vistas klukstēšana. “Goņī” šurp reālu tehnisku pamatojumu ar ko NT 5 labāka par NT 6 vai paliksi kā truls reliģiozs nepamatota viedokļa bārstītājs. Pamata uzsvars salīdzinājumā tieši uz NT 5.1 pret NT 6.1 jeb XP pret 7. Klāj vaļā ko jēdz!
Aiziet, parādi, ka kaut ko sajēdz, savādāk esi tikai tāds pats truls tukšmuldētājs kā lielākā daļa citu!
* Viss audio steks kā userspace serviss – drošība un konfigurējamība.
* Visa audio apstrāde notiek 32-bit FLOAT nevis 16-bit signed INT – 144 dB vs 96 dB Dynamic Range un Signal-to-Noise Ratio, no kā Tu tāpat noteikti neko nesaproti.
* Ir iespējami lokālie (procesiem) un globālie (sistēmai) apstrādes plugini.
* Ir “exclusive mode”, kurā iespējama “bit-perfect” atskaņošana.
* Kaut tāds noderīgs sīkums kā Volume Control, kur var nomutēt jebkuru un katru procesu atsevišķi.
Un tas ir tikai sākums… Ja vēl neesi pielicis bikses no tā, ka es Tevi OS arhitektūrās tāpat samalšu putekļos, tad klausāmies Tavus tehniskos pretargumentus!
Tas ir viss ko es prasu, vairāk man neko nevajag dzirdēt.
Vēl šos atradu:
VAI
Preses relīzes