Last.FM kļūst par maksas radio

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Last.FM kļūst par maksas radio

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_last_1.jpg[/imgl]Pasaulē populārākais radio Last.FM drīz vairs būs brīvi pieejams tikai vairs ASV, Lielbritānijā un Vācijā. Visās pārējās valstīs klausītājiem būs jāmaksā 3 EUR mēnesī, pie tam nekādi papildservisi par šo naudu netiks saņemti.

Maksas sistēmu plānots ieviest jau ar 30. martu. Katrs klausītājs varēs trial režīmā noklausīties 30 dziesmu, pēc tam Last.FM nāksies abonēt.

Kāpēc tādas pārmaiņas – Last.FM mājaslapā konkrēti nav izskaidrots. Visticamāk, ka ekonomiskā krīze skārusi arī šo servisu, pietrūkst naudas, lai samaksātu par tiesībām translēt mūziku. Atceramies, ka Last.FM fonotēkā ir 7 milj. ierakstu un staciju klausās 30 miljoni cilvēku.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_last_fm_radio_1.jpg[/img]

Avots

vincister
    Participant

Frak, būs jāmeklē alternatīvas, ko darbā klausīties.

Mērfija likums: lietoju last.fm statistikai jau labu laiku, bet radio izmantoju tikai pēdējo mēnesi un protams, ka tad jānotiek kaut kam šitādam.

shady
    Participant

Iestājies akka/laa, moška šamējie bankrotē!

samurajs
    Participant

Tas audioscrobblers un portāla sadaļas jau palikšot pieejamas, bet taisīt savus mūzikas playlistus gan vairs nevarēs.

Evers
    Participant

Nekad šo neesmu izmantojis un nav bijusi arī vajadzība 😀

shady
    Participant

Vai ta mazums i-radio, viens aizklapējas 100 atveras…

vincister
    Participant

Nu paštaisītos playlistus un loved tracks jau tāpat varēja tikai subscriberi klausīties, bet tagad nevarēšot arī tāpat radio klausīties.

Scrobblers un statistika jau jā, bet radio vairs nebūs.

Nu, ja Tu zinātu kāds ir last.fm radio, tad tā neteiktu, jo to nevar salīdzināt ar tiem 100 citiem.

Anonīms
    Neaktīvs

Klau runajot par playlistem, man te tāda doma uzcept raidijumu kura skan kada noteikta cilveka izveletas dziesmas, ko jus domajat par to?

samurajs
    Participant

Nu nez nez… kad Samurajs grib mūziku, viņš pats saliek sev playlistu, bet citiem mana mūzika diez vai interesēs. Popsis jau man neskan.

sir_irius
    Participant

Jau laiku izņemu no bukmārkiem lāstu 🙂 Morpheous, bliez tik augšā!

_Mo3_
    Participant

izmantoju tikai scrobleri, lai vari redzēt savu atskaņoto dziesmu statistiku, pēc radio nav vajadzības, jo pašam dziesmas uz datora pietiekami 🙂

QueenZ
    Participant

Stulbums 🙁 kriize vai?

wayne
    Participant

Neizmantoju last.fm,tāpēc gluži vienalga,bet smiekli nāk ! 😉 😉

Aldis
    Participant

labs serviss bija, gluzhi ta pat ka pandora.com – LV sleegta… u.t.t.. radio… :/ shas vel youtube aizsleegs.. nu tad dzivosim cepur kuldami!

m*****
    Participant

Es jau kādu laiku brīvprātīgi maksāju par last.fm

Nav žēl labam servisam un kas tad ir 3 eur – tas pats, kas reizi 3 mēnešos nopirkt vienu CD.

Maksātājiem ir nedaudz vairāk iespēju.

rihardsss
    Participant

Agrak lietoju last.fm lai vnk zinatu savu statistiku, kada muzika mana gaume laika gaita mainijusies un sameklet lidzigas grupas, bet tgd jau apnika katru reizi parinstalejot PC likt last.fm virsu. Bet vispar labs saits. Zel, ka tagad ta.

azazul
    Participant

Es daudz labprātāk maksātu par Pandora izmantošanu LV, nevis Last.FM :/

QueenZ
    Participant

Vel klausos un viss straadaaa 🙂

Sid
    Participant

Es gan domāju sākt maksāt, beidzot varēšu arī klausīties loved tracks, kuru sarakstā ir šādas tādas dziesmas, kuras dabūt ir liela ķēpa. ;]

Foxsk8
    Participant

Izskatās, ka notepad radio arī ir down. Velns, nav vairāk muzons, ko klausīties fonā, kad strādāju.

Laikam tomēr arī būs vien jāmaksā 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā