Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Reklāma › Lattelecom Mājas komplekts
internets + TV,
internets + TV + sarunas vai
internets + sarunas,
Ievērojot noteikumus, var reklamēties kā un kur grib.
Kādi ir “partnera” ieguvumi reklamējot Lattelecom produkciju?
EDIT: Palasīju to viņu Affiliate programmu
Patiesībā, tikko sāku un Google vēl nav indeksējusi blogu. Noteikti, ka var nopelnīt, bet jāiegulda ir darbu. Vēl jau konta “maciņš” ir tukšs..
Nu tad veiksmi Tev. Lattelecom nav tas sliktākais produkts, kuru reklamēt. Pats lietoju jau vairākus mēnešus, un esmu ļoti apmierināts ar sniegto pakalpojumu kvalitāti. 🙂
Paldies! 🙂
SamurajsShady
Un ir vēl ceturtā puse- cilvēks vienkārši grib nopelnīt. Pie tam- noslaukt naudu no paša Lattelecom, nevis trešajām personām (kas ir apsveicami, jo monopolisti ir jāslauc visos veidos un cik vien iespējams). Trešajai personai pa lielam ir vienalga- vai viņš iet pa taisno uz Lattelecom mājaslapu, vai caur starpnieku tur nokļūst.
Vispār, jāuzraksta plugins, ja atrod lattelecom affilitie linkus, ar ref id, lai ref id pārliek uz notepad id, un tad no šādiem būs miers.
Š is topiks atrodas reklāmai paredzētajā sadaļā, tāpēc brēkas celšana būtu nevietā. Otrkārt, es nereklamēju referāļus – es reklamēju pašu pakalpojumu. Un es reklamēju tiešām nopietna Latvijas uzņēmuma pakalpojumus un atzīstiet, Lattelecom ir ļoti progresīvs tehnoloģiju uzņēmums.
Runājot par BOFH – aiz šī segvārda slēpjās McBetons, kurš uzlauza dzīvnieku patversmes mājaslapu un ar to vēl joprojām ļoti lepojās.
Personiskās antipātijas pret Lattelecom pie manis stumt nevajag, es tikai cenšos nopelnīt. Žēl, ka šajā topikā klusas reklāmas vietā sanāca tik daudz negāciju. Nav taču nekā īpaša šeit reklamēt Lattelecom.
Andrej, tu esi *** ***.
Mcbetons, BOFH un vēl 100 segvārdu īpašnieks –
Necienīgi izturas pret interneta lietotājiem, bieži dod apšaubāmus padomus forumos, lauž dzīvnieku patversmes mājaslapas –
Visi padebīļi skandina vienu un to pašu tekstu. Tas tapēc ka neiznēsātam padebīlim nekad nav lemts saprast. Tu esi tāds pats ****** kā tā “patversme”.
Cietumā jau pirmajā dienā Tevi atstās kamerā vienu pret vienu, ar pašu niknāko un 3 dienas neēdušu cietuma sargsuni..
Preses relīzes