LatteleCom paaugstina samaksu

Sākumlapa Forumi Software Internets, P2P un Serveru programmatūra LatteleCom paaugstina samaksu

Tiek skatīts 8 ierakstu – 21 līdz 28 (no 28 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Protams labprāt paliktu pie Lattelecom, par mājas komplekts 3-optika 19,82.Ls. es negribu un nemaksāšu, varētu jau pāriet uz mājas komplekts 1-optika pa 15,85.Ls, taču mani baida tas zemais ātrums līdz 50 Mbit/s, varbūt arī nav tik traģiski, vienkārši man tāds nekad nav bijis .

https://www.lattelecom.lv/majai/komplekti/optiskais_internetstalrunis/

milotaaa
    Participant

Man arī ir trešā optika + tv + telefons un es ateikšos no telefona, kuru neizmantoju jau sazin cik gadus un iešu uz ceturto paku 🙂

Tā nu esmu izdomājis darīt..

Willis
    Participant

Piezvani uz 177 un pasaki ka gribi maksāt vairāk, varbūt priekš tevis izveidos internets 5-optika ar TV+ par paaugstinātu samaksu

milotaaa
    Participant

Man iepatikās tas, ka visas tematiskās pakas ir trīs mēnešus par brīvu, kā arī nāk klāt uz visu laiku HD paka un interents 200, kuru jau sen man vajadzēja..

Tāds nieks, kā 5 Ls samaksāt vairāk, man nav žēl.

Saņemot to vēstuli uzreiz radāš doma pāriet uz ko labāku..

Nezinu, kā Jums, bet es daru tā.

_Mo3_
    Participant

njā man jau ar ik mēnesi 27Ls par 10mbit/s + interaktīvā televizija + telefons, par optiku man tik vel sapņot!

richX
    Participant

Es maksāju 15 Ls tikai par internetu – 5 mb/s, man sapņot par tavu internetu 😀

usins
    Participant

Nesmuki jau ir, ka ceļ cenas, un aizbildinās ar to, ka ir modernizējuši tīklu. reāli cenas ceļ tāpēc, ka supportam pēc optikas ieviešanas atkrīt pērkona izsaukumi, bet vaļā laist negribās, jo vilkt tīklu kādam vajag.

Plus arī iekārtas jaunās maksā palielu naudiņu.

garaisezis
    Participant

man virgin internets 10MBit naktii, dienaa nokriitass briiziem liidz pat 0,5Mbit, cena meenesii neika 25vieteejaas naudinas, telefonam unlimited lejuplaade 7mbit, augsuplaade 5mbit, ja esmu 3G zonaa, je neesmu, nav arii neta…

jautaajums sekojos

Taa kaa ir taads interesants tarifs pieleegts telefonam, lieto cik gribi, jeb cik tavs telefons var apeest, bet pie komja piesleedzot neiet. Toties izmeegionot piesleegt caur linux aiziet… attieciigi jautaajums, kaa lai uzliek uz firefox kaut kur settingos, lai telefons domaa, kad tas nav wn, bet linux… baigi laikam nesakariigi uzrakstiiju…

Tiek skatīts 8 ierakstu – 21 līdz 28 (no 28 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā