Lattelecom Thomson dsl modems+routeris

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Lattelecom Thomson dsl modems+routeris

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    mikasa
    Participant

Lieta tāda –> LTC vēl latvijas plašājās ārēs uztur tādas iekārtas, kuras viņi paši tikai var konfigurēt, bet citiem piekļuvi dot negrib, ZB. Zvanu, stāstu savu bēdu, ka man vajag pašam varēt forwardot portus utt, bet šie tik saka, kādu portu vēlaties forwardot… Man tas neder..

Tieku pie routera tiktālu, https://192.168.1.254:443 un prasa ielogoties, bet to parasts operātors man nemācēja pateikt, kādi ir tie piekļuves dati..

Tad nu lūk, vai kāds ir ar šo huiņu saskāries? Un kāds varbūt zin viņu deffault passus un loginus, ja nu kas..

ExDec
    Participant

Zvani un saki, ka gribi jauno Technicolor modemu, tur vismaz var forwardēt pats. Teorētiski bez maksas jāmaina būtu.

Andron MacBeton
    Participant

Ja tu nespēj pat nosaukt modeli un DSL tipu tad ko tu taisies konfigurēt?

Varu piedāvāt sakonfigurēt pareizi pa 5€.

Artx
    Participant

Savā ziņā betonam taisnība, bet es tomēr ieteiktu neatdoties viņam pa 5€, jo tik lēti – tas varētu būt kāds mārketinga triks. Īstais iemesls varētu būt piekļuve tev no aizmugures 😀

mikasa
    Participant

pats sakonfigurēšu pareizi.

šajā gadījumā nav nekāda sakara DSL tipam vai iekārtas modelim.

Aldis
    Participant

Ja Tev ir Tehnicolor rūteris, tad dokumentācijā skaidri un gaiši rakstīti pieejas dati, un konfigurē ko vien vēlies uz vella raušanu pats:

Username: LattelecomUser

Password: user

Lietotājvārdam jāievēro lielie un mazie burti

Tehnicolor rūterim 4 portam ir ārējā IP.

Bet nu ja kas cits, tad ierksti visu detalizēti, kāds rūteris, kāds pieslēgums, utt.. Ir tam nozīme, jo savādāk mēs varam taustīties uz dullo un te mest bezjēgā pieejas, kas Tev nederēs.

Andron MacBeton
    Participant

Tu esi pamuļķis.

mikasa
    Participant

Kārtējo reizi betos parāda ka ir dunduks.

tas, kas es nenosaucu Modeli un DSL tipu nozīmē tikai un vienīgi to, ka es ne sūda nejēdzu no routeru konfigurācijas un esmu nekam nederīgs L0X.

Andron MacBeton
    Participant

Lohs esi? (c) Pēteris

mikasa
    Participant

Nē, es neesmu pamuļķis.

Iedod man 10 Eur un es Tev sakonfigurēšu routeri.

Artx
    Participant

Oi, es gribēju teikt, rūterim no aizmugures 😀

Wow, gandrīz cenzēts vārds tev paspruka!

Andron MacBeton
    Participant

Jā, tieši to tas pierāda.

Andron MacBeton
    Participant

Kura routerim ir aizmugure? WAN vai LAN?

ExDec
    Participant

Autors tak skaidri un gaiši pateicis – standarta Thomson modems/rūteris no LTC šim ir. Visticamāk Thomson ST546 v6. Un DSL vairs nekāda starpība parastais DSL vai vDSL. Jebkurā gadījumā no savas puses neko tur neizdarīs ar to krāmu, šams vēl limitētāks kā Technicolors. Kā jau teicu – pazvani LTC un saki, ka gribi jauno modemu/rūteri un viss, nav tur ko bakstīties daudz.

Un vispār, vislabāko atbildi varēs saņemt Lattelecom forumā. Bet tur jau ir pāris tēmas par šito un arī teikts, ka vienīgais, ko lietotājs var konfigurēt, ir Technicolor.

Andron MacBeton
    Participant

Tu esi pamuļķis.

Andron MacBeton
    Participant

Nu tad iemācies lietot reset podziņu un konfigurē!

mikasa
    Participant

Tā es arī sapratu, ka pašam konfigurēt neļauj. Zvanot un prasot, lai man sakonfigurē portus, LTC liek zvanīt uz maksas telefonu (5,17 eur par zvanu) un tad tie āksti man visu saslēgšot kā nākas. Vai arī ja mani tas neapmierina zvanīt un teikt, ka man vajag citu modēmu, tad es aiz modēma varēšu likt savu routeri un dziedāt slavas dziesmas. Bet problēma ir tāda, ka man tas viss ir vajadzīgs tagad un tūlīt, kā arī nemaksājot slimīgi lielus ciparus par 10 sec darbu. Man tas viss ir vajadzīgs vienam uzņēmumam, kuram Lokālajā tīklā stāv 2 serveri, abiem vajag izeju uz ārpasauli, vienam jau ir, bet otram vēl nav. Lai zirgs šos pa izpūtēju ņem priekšā un pakaļā. Kā jau vnm, LTC rullē.

mikasa
    Participant

Laikam bērnībā uzmanība no vecākiem pietrūka, ka visur savu līko degunu bāz!!

ExDec
    Participant

Tev mamma dzimšanas dienas kartiņā to ierakstīja?

ExDec
    Participant

Paņem to krāmu un ej uz LTC klientu apkalpošanas centru vai veikalu un noliec fakta priekšā, ka tev vajag un prom neiesi, kamēr viņi savu debīlo iekārtu nenokonfigurēs tev vai nedos vietā tādu, kuru pats vari sakonfigurēt kā pienākas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā