Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Latvenergo (Artis -Krēslas tarifs)
[youtube]
P.S
Iegādājoties šādas mantiņas no 3 pasaules valstīm,kura summa pārsniedz 10$,neaizmirstam norādīt cenu 8-9$ (jeb sava veida protests) sakarā ar jaunajiem nodokļiem par preču iegādi no 3 pasaules valstīm .
A par tiem PowerSaver, cilvēki saka, ka esot 99% appisiens.
Kas attiecas uz ķēdēm pēc skaitītāja, tad var samazināt strāvas zudumus uz reaktīvām ķēdēm. Kam mājās ir metināmais aparāts vai lieljaudas darbgaldi ar motoriem – līdz 35 % arī ietaupīs. Uz spuldzītēm, sildītājiem, tējkannām neko nevar ietaupīt – tur nav reaktīvās komponentes.
AndrisnoLiepajas
Domāju ja iegādāsies 3-7Ls vērtīgu aparātu efekts būs minimāls,lai panāktu patiešam labu efektu no tāda aparātu, būs jāšķiras krietni vairāk,kā no 3-7Ls
Tas ko raksta internetā ne vienmēr ir patiesība :)protams,ka atradīsies daļa cilvēku,kas šādas lietas nomelnos tas tak ir lielo vīru biznes,nauda) labāk nopirkt pašam un pārliecināties Es jau pasūtīju,par rezultātiem ziņošu.
Vispār, atmodas laikos to elektrību varēja šurpu turpu bīdīt, vecas mājas ulmaņlaika slēgumi, pats velns sapratīs, kā tur tā elektrība pie katra tiek. 😀
Un par čaiņikiem runājot, tur jau jāņem ņeževeika, uzvāri ūdeni kafijai, tas nekas, ka aizmirsi uztaisīt, pēc stundas ūdens vēl ir silts, un nav jāvara atkal. Tāds uz kādiem 15 Ls varētu iet, tie krutie jau vispār labi, maksā ap 30 Ls, arī sildīšanas laiks ir ļoti ekonomisks, ja vecie, lētie ar spirāli silda nenormāli ilgi, tad jaunie jau ir diezgan ok, atceros, ka ar veco čaiņiku 2 L ūdeni sildiju 30 min.
Davaj labāk sagaidīsim kad web33 notestēs un tad spamosim tālāk?!
Vispār, es daru tā, nezinu kā Jūs, bet pofig, lietoju elektrību kādus 2 – 3 mēnešus un tad pa 2 – 3 samaksāju ap 40 – 50 Ls un dzīvoju atkal nākošos 3.
Man katru mēnesi ir ap 40 😀
Paņem LEDus.
web33 gaidu testa atsauksmes 🙂
Tās par 0,99 Ls varbūt arī ilgi nekalpos, bet man ir rekordiste Osram Dulux, kas jau 12 gadus diendienā deg 🙂
LED spuldžu laiks vēl nav pienācis. Lai arī patērē ļoti maz elektrības, augstā cena nedod reālu ekonomiju.
Bet energoekonomiskajās ir dzīvsudrabs!
Bet nopērkot LED spuldzes nauda pāri aliņam un maizei nepaliek 😀
Preses relīzes