Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Latvenergo (Artis -Krēslas tarifs)
Bet energoekonomiskajās ir dzīvsudrabs!
Pamaniijos mammai uz Latviju arii LED spuldzes pasuutiit – vinjai tas tomeer buus ietaupiijums, njemot veeraa, ka par spuldzeem maksaaju es, nevis vinja no savas pensijas …
Tu gan esi malacis 🙂 Ne katrs latvietis tā dara 🙂 Tiešām,tas ir forši.
Ä€tri apskatījos kā atkal pie mums latviešu žīdi pelna:
GU10 LED Light Bulbs Warm White 60 LED 250 Lumens x 10
+ bezmaksas piegāde, sūta no UK.
3W LED spuldzes, GU10, 60 diodes, LED gaisma – 240Lm, 120°, ST
+ 2 gadu maiņa
Es gluži kā evers, ar tām bumbiņām sīks kad biju spēlējos! 😀 Kur nē, kur jā, es izdomāju parastu termometru izčekot gāzes plīts karstumu…. 😀 Rezultāts jau pa skaisto – termometrs izšāva visu iespējamo dzīvsudrabu, un vajadzēja viņu arī savākt! 😀
Atceros ka māte jautāja, kur mums pazudis termometrs, protams – es jau neko nezināju 😮 😀 😀 😀
Dzīvsudrabs nav kaitīgs normālā temperatūrā.
Pārstāj ostīt dzīvsudrabu un atver vikipēdiju. Kas vispār Tavā izpratnē ir “normāla” temperatūra? 😀
Dzīvsudrabs nav kaitīgs normālā temperatūrā.
Pārstāj ostīt dzīvsudrabu un atver vikipēdiju. Kas vispār Tavā izpratnē ir “normāla” temperatūra? 😀
Tu, ***, bieži kod spuldzītēs vai dirsā bāz?
Tu, ***, bieži kod spuldzītēs vai dir**ā bāz?
Daļēji piekrītu, spuldzes iznīcināt netīšām ir mazāka iespēja, nekā termometrus.
Cik atceros, tad Latvenergo neko nesūtīja, ja tavs parāds nepārsniedz 300kwh. Vari kaut gadu nemaksāt. Kā arī ir iespējams noslēgt līgumu, ka apmaksa tiek veikta reizi ceturksnī, bet šī padarīšana ir diezgan slidena, jo radiem vairākas reizes ir atnācis paziņojums par parādu, lai gan viss jau sen nomaksāts.
Nezinu par tām tavām 300 kwh. Tajā laikā, kad es dzīvoju viens pats muteres dzīvoklī latvijā, kaut kādus nepilnus trīs gadus, par elektrību maksāju divreiz. Pirmo reizi bija vecais tarifs un megavatstunda, vai vairāk. Otro reizi, pirms aizbraukšanas pagājušā gada sākumā laikam bija vēl ilgāk par gadu nemaksāts un bija arī jaunais tarifs, kopā kaut kādi 150 laši. Labi, kaut kādu cēneri pa virsu uzmetu.
Par ekonomiskajām spuldzītēm-cik LV esmu skatījies to cena sākas ap 2ls,tajā pašā laikā Anglijā tādas pašas(pat uzskatu labākas)maksā pāris penijus 🙂 tā kā ja kādam radinieks,kāds brauc no UK var vienmēr atcerēties,ka tur ir labas ekonomiskās spuldzītes,par daudz reiz lētākām cenām.Un darbojās ilgi(gadu dzivojot neviena pati neizdega),un par spožumu arī sūdzēties būtu kauns(ir taču dažādas-spožākas,netik spožas)..
web33 gaidu testa atsauksmes 🙂
Tu pārspīlē. Pāris peņus toč nekas nemaksā. Mārciņu zemē agrāk par to mārciņu varēja paņemt divas trīspakas, bet tagad, kopš pacēla VAT, neesmu skatījies, var jau būt ka nu tikai vienu trīspaku. Un, ak vai – tikai bajonetpatronas. Labi, uzraksti šiem rāda ka esot arī ar vītnes patronām, varētu jau uzprasīt, vai šiem noliktavā tādas nav, bet plauktos toč nav.
Preses relīzes