Latvenergo (Artis -Krēslas tarifs)

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Latvenergo (Artis -Krēslas tarifs)

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

Bet energoekonomiskajās ir dzīvsudrabs!

WerNeo
    Participant

Jaunzems. Tu viņas ēst vai lietot taisies, ka tā satraucies par to dzīvsudrabu? 🙂 Tikai jautājums.

Jaunzems
    Participant

Ja nokrīt uz sašķīst..

Bet energoekonomiskajās ir dzīvsudrabs!

zivs
    Participant

Pamaniijos mammai uz Latviju arii LED spuldzes pasuutiit – vinjai tas tomeer buus ietaupiijums, njemot veeraa, ka par spuldzeem maksaaju es, nevis vinja no savas pensijas …

shadowmen
    Participant

zivs wrote:

Pamaniijos mammai uz Latviju arii LED spuldzes pasuutiit – vinjai tas tomeer buus ietaupiijums, njemot veeraa, ka par spuldzeem maksaaju es, nevis vinja no savas pensijas …

Tu gan esi malacis 🙂 Ne katrs latvietis tā dara 🙂 Tiešām,tas ir forši.

deivs001
    Participant

Jaunzem, tev arī no termometriem ar dzīvsudrabu bail? Ja esi tik veikls, ka nevari izvairīties no sišanas, tad par ietaupīto naudu varēs resperatoru nopirkt.

Ä€tri apskatījos kā atkal pie mums latviešu žīdi pelna:

GU10 LED Light Bulbs Warm White 60 LED 250 Lumens x 10 ~ 60 British pounds = 48.2433261 Latvian lati

+ bezmaksas piegāde, sūta no UK.

3W LED spuldzes, GU10, 60 diodes, LED gaisma – 240Lm, 120°, ST 10 gb. 5,20 LVL

+ 2 gadu maiņa

Evers
    Participant

Termometri ar dzīvsudrabu..mmm. Reiz tādu purinot sasitu un tad bija jautri ar papīra loksnītēm trenkāt dzīvsudraba bumbiņas pa grīdu, mēģinot tās apvienot lielākās lai varētu savākt. 😀

Aldis
    Participant

Haha.. Savā ziņā Jaunzemam taisnība – ekonomiskajās spuldzēs iekšā, uz kurām Eiropa liek pāriet ir dzīvsudrabs! 😀 Tajā pašā laikā, dēļ tā ka dzīvsudrabs esot kaitīgs – aizliedza ražot un tirgot dzīvsudraba termometrus (Ja nemaldos pirms gada). Kaut gan, tie bij visprecīzākie ar ko mērīt t° 🙂

Es gluži kā evers, ar tām bumbiņām sīks kad biju spēlējos! 😀 Kur nē, kur jā, es izdomāju parastu termometru izčekot gāzes plīts karstumu…. 😀 Rezultāts jau pa skaisto – termometrs izšāva visu iespējamo dzīvsudrabu, un vajadzēja viņu arī savākt! 😀

Atceros ka māte jautāja, kur mums pazudis termometrs, protams – es jau neko nezināju 😮 😀 😀 😀

AndrisnoLiepajas
    Participant

Dzīvsudrabs nav kaitīgs normālā temperatūrā. Tā tvaikus gan izskatās ir saelpojies katrs otrais forumu lietotājs.

RicoPico
    Participant

AndrisnoLiepajas wrote:

Dzīvsudrabs nav kaitīgs normālā temperatūrā.

Pārstāj ostīt dzīvsudrabu un atver vikipēdiju. Kas vispār Tavā izpratnē ir “normāla” temperatūra? 😀

nevertell
    Participant

Kaitīgi jau ir tieši tvaiki, nevis prastās dzīvsudraba lodītes. Protams, tas ir tikai debīli, ka jāpāriet uz spuldzēm, kur šie tvaiki ir iekšā, bet termometrus lietot nevaram.

AndrisnoLiepajas
    Participant

RicoPico wrote:

AndrisnoLiepajas wrote:

Dzīvsudrabs nav kaitīgs normālā temperatūrā.

Pārstāj ostīt dzīvsudrabu un atver vikipēdiju. Kas vispār Tavā izpratnē ir “normāla” temperatūra? 😀

Tu, ***, bieži kod spuldzītēs vai dirsā bāz?

tox3
    Participant

AndrisnoLiepajas wrote:

Tu, ***, bieži kod spuldzītēs vai dir**ā bāz?

Daļēji piekrītu, spuldzes iznīcināt netīšām ir mazāka iespēja, nekā termometrus.

msh
    Participant

deivs001 wrote:

Cik atceros, tad Latvenergo neko nesūtīja, ja tavs parāds nepārsniedz 300kwh. Vari kaut gadu nemaksāt. Kā arī ir iespējams noslēgt līgumu, ka apmaksa tiek veikta reizi ceturksnī, bet šī padarīšana ir diezgan slidena, jo radiem vairākas reizes ir atnācis paziņojums par parādu, lai gan viss jau sen nomaksāts.

Nezinu par tām tavām 300 kwh. Tajā laikā, kad es dzīvoju viens pats muteres dzīvoklī latvijā, kaut kādus nepilnus trīs gadus, par elektrību maksāju divreiz. Pirmo reizi bija vecais tarifs un megavatstunda, vai vairāk. Otro reizi, pirms aizbraukšanas pagājušā gada sākumā laikam bija vēl ilgāk par gadu nemaksāts un bija arī jaunais tarifs, kopā kaut kādi 150 laši. Labi, kaut kādu cēneri pa virsu uzmetu.

msh
    Participant

shadowmen wrote:

Par ekonomiskajām spuldzītēm-cik LV esmu skatījies to cena sākas ap 2ls,tajā pašā laikā Anglijā tādas pašas(pat uzskatu labākas)maksā pāris penijus 🙂 tā kā ja kādam radinieks,kāds brauc no UK var vienmēr atcerēties,ka tur ir labas ekonomiskās spuldzītes,par daudz reiz lētākām cenām.Un darbojās ilgi(gadu dzivojot neviena pati neizdega),un par spožumu arī sūdzēties būtu kauns(ir taču dažādas-spožākas,netik spožas)..

web33 gaidu testa atsauksmes 🙂

Tu pārspīlē. Pāris peņus toč nekas nemaksā. Mārciņu zemē agrāk par to mārciņu varēja paņemt divas trīspakas, bet tagad, kopš pacēla VAT, neesmu skatījies, var jau būt ka nu tikai vienu trīspaku. Un, ak vai – tikai bajonetpatronas. Labi, uzraksti šiem rāda ka esot arī ar vītnes patronām, varētu jau uzprasīt, vai šiem noliktavā tādas nav, bet plauktos toč nav.

Sysadmins2
    Participant

Nu ko jāsāk šo lietu iepirkt un muitas deklarācijā jānorāda ka šis ir “Elektrības zuduma testeris” 😀 !

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā