Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Latviešu PHPBB3
Nu, bet itkā jau ir… Dotnet teica… “PM iedosu!”… Es jau Viņam PZ sūtīju, bet kā nav (pēc trijām dienām) atbilde, tā nav… Ja nav nevienam, tad saprotu… 😉
Ir arī manīts online šo dienu laikā?
Plus man totāli negribās to phpbb3 ķidāt un pētīt, jo laiks tam totāli neatliks + phpbb3 ir jātestē reālos kaujas apstākļos, jaskatās, ko no viņa var izspiest laukā.
Nekļūsti smieklīgs, par kādiem “kaujas apstākļiem” tu runā? Tie pārdesmit tūktoši komentāru un lietotāju bariņš? To pavilks pat vislīkākais softs. Vai arī funkcionalitāte? 3. versijai “out of box” ir vairāk iespēju nekā otrajam ar visiem Taviem modiem 🙂
Es jau nesaku, ka Tev jāpāriet uz trešo versiju, katrs pats dara, kā grib, bet nevaru ciest, ka citiem māca muļķības. Nu nevajag cilvēkiem stāstīt, lai lieto novecojušu programmatūru, un ka vecā ir labāka, tikai tāpēc, ka TU to labāk pārzini. Tas, ka kādam ir labi ar windows 98 un viņš ir savācis kārtīgu softu čupiņu, nav arguments, lai visiem stāstītu, cik brīnišķīgs ir windows 98 un viss jaunākais ir pārāk liels, sarežģīts un kaka.
Pamācības,
Adobe,
Photohop,
Beginner,
Advanced…
…
Bet at phpBB2 var tikai vienu tādu kategoriju… Protams ir MODs, bet instalācija aiņem 1:45h… :duno:
Tur jau ir taisnība, ka modus ir jāliek ar kaudzi, bet rēali man tagad nav izdevīgi vairs pāriet uz phpbb3, jo esmu engine jau visu ierubijis + visi vajadzīgie modi ir salikti + ir jau iesākta CMS sistēma veidota, kur toč entie modi nav vajadzīgi, galvenais lai var iepostot kādu rakstu un administrēt to i Alles.
Preses relīzes