Latvijas mobilie operatori sāk celt tarifus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Latvijas mobilie operatori sāk celt tarifus

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Viens no Latvijas mobilajiem operatoriem Tele2 paziņojis par cenu celšanu saviem abonentiem. Jaunie tarifu plāni stājas spēkā no 1. jūlija. Konkrēti “Tarifu plāns Nr.3” sadārdzināsies par 16,9%, “Nr.5” – par 12,37%, bet “Zelts” – par 5,45%. Praktiski līdzšinējās summas tiks noapaļotas līdz nākamajam pilnam eiro mīnus 1 cents. Tādējādi lētākais tarifu plāns no 4,27 EUR mēnesī sadārdzināsies līdz 4,99 EUR.

Par iemesliem Tele2 komercdirektors Jānis Spoģis minēja apgrozījuma krišanos nozarē par gandrīz trešdaļu, pieminot konkurenta Bite deviņu gadu darbu Latvijā ar zaudējumiem. Paziņojumā mājaslapā pieminētas Tele2 rūpes par klientiem, ieviešot 4G internetu, 240 jaunas 3G bāzes stacijas, labāka apkalpošana, un robota izvākšana no klientu apkalpošanas tālruņa. Bez tam pazemināti tarifi viesabonēšanā.

Spoģis piemin, ka Latvijas mobilie tarifi vienalga ir 3-5 reizes zemāki nekā vairumā Eiropas valstu. Tomēr process ir sācies. Kurš būs nākamais?

[img]https://notepad.lv/userpix/28_3_17.jpg[/img]

Y
    Participant

😀

garaisezis
    Participant

tele2 ar Eiropu domā Ruslandiju jeb ko? man 15 naudiņas un 6000min bezlimita sms un nets.

Evers
    Participant

Nezinu kur tu Anglijā vai Īrijā, taču man ar UK mobilajiem sakariem nav īpaši laba pieredze, kvalitāte Latvijā ir daudz labāka un cenas daudz zemākas. Arī viesabonēšana ir zemākā līmenī, cenas dārgas un ir valstis, kur LV karte strādā bez problēmām, bet ar UK karti ir problēmas, var tik īsziņas nosūtīt. Man konkrēti O2.

garaisezis
    Participant

pieslēdz o2 papildus extras un būs arī zvani lētāki LV. Man pašam tagad tīnieks, nesūdzos.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā