Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Latvijas Pasts pāriet uz OpenOffice
ehex tev tikai tagad kauns par LV ? 😀
Ehh, pārprati. 😀 Vispār jau man nav kauns, ka esmu latvietis, bet ir kauns par atsevišķām lietām, kas notiek, kā piemēram par šo.
Ir pieredze ar tādiem klientiem. viņiem protams veicas, jo ir noslēgts līgums. Firma maksā noteiktu summu mēnesī un mes uzturam tās darba kārtībā un dodamies uz visiem viņu izsaukumiem.
usinsRemoteAdmin
piemeeram save un viss:)
par txt formateeshanu vai sarezhgjiitaaakaam lietaam vispaarnav runas.
Ja darbiniekiem problēmas ar galvu (piemēram, nemāk atrast tās pašas funkcijas, kuras ir MS Office), var nomainīt darbiniekus uz prātīgākiem. Darba gribētāju daudz, daļai nav problēmu ar datora lietotšanu.
Ir divu veidu darbinieki – tie, kas draudzējas ar prātu un tie, kas nē.
Tie, kas draudzējas, saprastu, ka viņi neder darbam, ko dara, taču viņi saprastu arī šī bubuļa openoffice mistisko atšķirību, kura ir minimāla un tie, kas nedraudzējas ar prātu, taču tie, ne spēj saprast šo minimālo atšķirību, ne arī to, ka viņi neatbilst attiecīgajai darbavietai – līdz ar to, viņi veģetē līdz pat pensijai turpat. Atlaist darbinieku par neatbilstību amatam, jo nav kvalificēts, ko viņš jau ir ieņēmis n-tos gadus, nav nemaz tik vienkārši.
Tiešām apsveicami! 🙂 Jo ko dokumentiem vairāk ar vajag? Viņiem gandrīz ar windā iebūvēto wordpad pietiktu! =] Burti + kāda tabula, izprintē un uzmet parakstu! 😀
Nu bet vismaz! 🙂
es tev atlausos nepiekrist 😛 Notepad un wordpad never vala exe failus, un pec savas pieredzes zinu ka viņiem tur ir jastrada visvairak ar exeli 😛
Preses relīzes